Şimdi Ara

YGS NİN YÜZDE KAÇ ETKİLEDİĞİNİ AÇIKLIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün açılan 35. konudan sonra böyle bir bilgilendirme yazısı yazmaya karar verdim:

Eğer sınavınız kötü geldiyse Ygs yüzde 5 etkiliyor arkadaşlar. Evet yanlış duymadınız eğer sınavınız beklediğinizden kötüyse sınav yüzde 5 etkiliyor.
    Eğer sınavınız iyi geldiyse Ygs yüzde 60 etkiliyor. evet doğru bu duyduğunuz.
    Ösym 2 milyon öğrencinin evini tek tek gezerek sınavının nasıl geldiğini soracak ve ona göre Ygs nizin kaç etkileyeceğine karar verecek.

Peki bu sistem ne işe yarayacak?
    Bu sistem sayesinde saatte 6 kere 'Ygs yüzde kaç etkiler .s.s'' konusu açılmayacak, kimse size hay yüzde 40 ına da yüzde 28 ine de yüzde 22 ne de başlatma demeyecek ve en önemlisi siz böyle saçma şeylere kafanızı takmak yerine Lys çalışacaksınız.

Umarım aydınlanmışsınızdır,iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahtapotahtapot -- 20 Mart 2015; 15:24:44 >

• Harbiden mi olley be cok sevindim kardesim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinavi kotu gecene gore az iyi gecene gore cok etkiliyor olay bu aksini kimse soylemesin.

• Atma Kazım!!!!!

• Ygs yi fullersen %30 etkiliyor lysyide fullersen %70 böylece ikisinden de tam puan almış oluyorsun yerleştirme puanında 500 gelmiş oluyor mantığı anlamışsınızdır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.