Şimdi Ara

YGS Matematikten 15 - 17 civarında net

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ygs Matematik için Fem konu özetli soru bankasını çözüyorum. Kümeler, Fonksiyonlar, İşlem, Modüler Aritmetik konuları kaldı.

Bitirdiğim konuları Karekök Ygs matematik soru bankasından tekrar edersem zaman kaybı mı olur ?

Fem konu özetli soru bankası 15 - 17 net için ne kadar yeterli ?

• Fem kosb cozup 15 17 hedefliyosan bosuna cozuyosun kendini kasma 15 17 net icin simetri yeterlidir, bana gore o kitabi hakkiyla bitiren garanti +25e oynar yani isin ozu bosuna kendini kasma

EDİT:HOCAM O KONULAR KALDİYSA PROBLEMLERİ FALAN COZMUSSUN DEMEKKİ+KONULARİ FAZLASİYLA BİLİYOSAN NEDEN 15 17 NET? + USTUNE NEDEN KAREKOK SORU BANKASİ MERAK ETTİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2pac. -- 2 Kasım 2015; 21:01:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fem konu özetlinin ne düzeyde bir soru bankası olduğunu bilmediğimden ve ygs deki matematik sorulardan çekindiğim için kendimi sağlama almak istiyorum. Hem sen neden bu kadar coştun böyle ? :D
  • Fem kosb kitabindan 4 konun kalmis ve hala o kitabin ne duzeyde olsugunu bilmiyosan yol yakinken don
    Ayrica tavsiyem kosb yeterlidir karekok falan ugrasmadan denemelere giris yap.Cok iatersen ara ara karekokude cozersin zamanin var ama oncelik deneme olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim neden düşük tutuyosun ki hedefi? 25-30 ' a doğru yürü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ayt matematik 15 net
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.