Bildirim
YGS Matematik İçin Bölüm Deneme Önerisi

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
hocam ne kadar sürede bitirdin seti bende de varda ufaktan başlıyorum. Birde sonlara doğru geldiğinde başlarda yaptığını unutma gibi bir durumun oluyor mu? -
Baslanguc olarak cap ve endemik oneririm suan cap cozuyorum cidden kaliteli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2,5 ay oldu başlayalı. Konuların genel olarak mantığını hatırlasam da bazı ezber kısımları unuttum. Kitap bitince çözümlü örneklerden tekrar edicem. -
Zorluğu nasıl ? Video çözümlü olması iyi bu arada. -
Bence orta seviye
Karekök beni çok geliştirmişti tavsiye ederim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam benimde 1.kitap bitmek üzere daha Kosb ile birlikte götürdüğüm için uzun oluyor ama bitince 350 civarı soru çözülmüş oluyor bir konudan.Deneme olarak kolaylardan başla zorlara doğru git.Kültürü,okyanusu,limiti felan erit.Sonra sınava yakın kala yazmış olduğun denemelere aban derim.Bende öyle yapacağım.
-
Up
Bunlar harici piyasada gördüğün bişeyi al çöz hocam farkları olmuyor zaten pek.Karekökü düşünebilirsin.Bu arada elimde geçen seneden kalan derece ve metin denemeleri var her sene yeniliyor dimi adamlar bunu eğer öyleyse yenileri çıkana kadar eski kalan 4-5tanesini çözerim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starixa -- 29 Temmuz 2017; 8:51:18 > -
Herhangi bir tane al, hepsinde aynı sorular var zaten
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X