Şimdi Ara

Ygs matematik en basit konuları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • son 1 ayda çalışmak istiyorum 10 net civari gelse yeterli var mı kolay konular zordan baslamim.

• Temel kavramlar doğal sayılar rasyonel uslu köklü faktoriyel fonksiyon bunlar ygsde zaten ilk 2-3 sayfada sorulan, herkes yapabilsin diye konulan, zor sorusu bile olan konunun (fonksiyon gibi) en basit sorularindan sorulan konulardır. Bunları giriş, orta seviyesinde bir kitaptan çözersen yaparsın 10 neti. Problemlerden bahsetmedim bile 2-3 tane seçici soru var fakat gerisi biraz mantık biraz formulize etmekle çözülecek sorular. Daha bilgili arkadaşlar yanlışımı duzeltsin. İyi akşamlar dert ortağım :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sayılar,bölünebilme,rasyonel,denklem,basit eşitsizlik,mutlak,çarpanlara ayırma,üslü sayılar,köklü. Bunlardan 17 soru sorulmuş geçen sene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 420Haxorz -- 29 Ocak 2017; 23:49:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eyır Vik

Temel kavramlar doğal sayılar rasyonel uslu köklü faktoriyel fonksiyon bunlar ygsde zaten ilk 2-3 sayfada sorulan, herkes yapabilsin diye konulan, zor sorusu bile olan konunun (fonksiyon gibi) en basit sorularindan sorulan konulardır. Bunları giriş, orta seviyesinde bir kitaptan çözersen yaparsın 10 neti. Problemlerden bahsetmedim bile 2-3 tane seçici soru var fakat gerisi biraz mantık biraz formulize etmekle çözülecek sorular. Daha bilgili arkadaşlar yanlışımı duzeltsin. İyi akşamlar dert ortağım :)

teşekkürler arkadaşlar ben bunları çalışsacam. İNşallah dh olarak iyi puan yaparız
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForumDestek

quote:

Orijinalden alıntı: Eyır Vik

Temel kavramlar doğal sayılar rasyonel uslu köklü faktoriyel fonksiyon bunlar ygsde zaten ilk 2-3 sayfada sorulan, herkes yapabilsin diye konulan, zor sorusu bile olan konunun (fonksiyon gibi) en basit sorularindan sorulan konulardır. Bunları giriş, orta seviyesinde bir kitaptan çözersen yaparsın 10 neti. Problemlerden bahsetmedim bile 2-3 tane seçici soru var fakat gerisi biraz mantık biraz formulize etmekle çözülecek sorular. Daha bilgili arkadaşlar yanlışımı duzeltsin. İyi akşamlar dert ortağım :)

teşekkürler arkadaşlar ben bunları çalışsacam. İNşallah dh olarak iyi puan yaparız

İnşallah kardeşim ya. Üstteki arkadaşın dediği konular kasabiliyor bazen carp ayırma mutlak falan ama çalış kolayı da gelir çözersin. Onun haricinde hedefini yüksek tutmaya bak 10 mat kötü bir sonuç yani kör topal girsen sınava koklaya koklaya yine 10 yapılır :) sen 20 yap o hedefi emin ol yapılmayacak düzeyde değiller

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kolay Bir Ygs Sorusu.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.