Şimdi Ara

YGS MAT1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Başta belirtiyim dershaneye gidiyorum ve bu 3.senem .

    Konuya gelirsek . Ben mat1 i ne kadar çalışırsam çalışayım önüme çözemediğim sorular geliyor . Bi yerden sonra tıkanıyorum ve çözemiyorum . Çalıştığım noktaların hakkını vererek çalıştığımı söyleyebilirim . Yani eğer öğretilmişse eğer öğrenmişimdir o konuyu . İki nokta var ya soruyu bişeyi bilmediğimden dolayı ya da soruyu kavrayamadığımdan dolayı çözemiyorum . Kavrayamadığım için çözememeyi tercih ederim .

    Bir çoğunuzun çok soru çözmemi önereceğine eminim ama sorun da burada zaten . Hep diyorum ki çözdükçe ilerleyecem ama 16-20 soruluk her dersten en az 2 soruyu mutlak çözemiyorum . her 100 sorudan 15 tane çözemiyorum tahminimce ( Belki 20 ) Ve bu rakam çok fazla . Soru çözebilme yeteneğimi nasıl geliştirebilirim ? Özellikle çalışmanın hakkını vererek çalışan arkadaşlarımdan fikir bekliyorum . Dershanede soru çözümüne gitmiyorum çünkü açıkçası zaman kaybı olarak görüyorum . saatlerce sıra bekliyor 15 soru ancak çözdürebiliyoruz .







  • 3 senedir ygsye hazirlaniyo olabilirsin ve bu sene neresi cikarsa. Ciksin git dostum kendini yipratirsin sonucta 5 yasindaki bi cocuk 20 yasindaki birisini dovemez dimi sende allah ne verdiyse yap olmuyosa zorlama oldugu kadar dersanedeki hocamiz hep soyle der bazi sorulara bakicaksiniz vaybe adamlar beler yapiyo bunlarda varmis diyop geciceksiniz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.