Şimdi Ara

YGS MAT VE FEN İÇİN +15 NET YAPMAK YARDIM !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 11.sınıf TM öğrencisiyim matematikle hiç aram yok fen'de aynen öyle seneye bu zamanlar her ikisindende + 15 veya +20 civarı yapmak mümkünmüdür ?

Antremanlarla matematik kitabını çözüyorum daha sonra iyi bir kaynağa başlıyacağım fen içinde kimya ve biyoloji çalışacağım fem simetrik yayınları var ama temel olmadıgı için testlerini çzemiyorum yüzeysel anlatıyor gibi geliyor önerileriniz nelerdir ?

Acaba fen kısmına yazın mı çalışmalıyım ??

ve birde bu fen + matematik nasıl çalışılır bu kadar sene çalışmayınca nasıl çalışacagımıda bilmiyorum çözümlü soru bankası üzerinden felan daha mı iyi olur _?

Lütfen tavsiyelerinizi esirgemeyin

• cozumlu soru bankası cok guzeldır bende oyle calıstım 0 matematıkle ıle cozumlu soru bankaları ıle fınalın cozumlu soru bankalarını al cok ıyı kaynaklar fen ıcın bısey dıyemıcem esıt agırlıgım ama ondan da az bı calısma ıle 8-9-10 arası gıdıyor netım yapılır zor degıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ronald Weasley

quote:

Orijinalden alıntı: dlxattack

cozumlu soru bankası cok guzeldır bende oyle calıstım 0 matematıkle ıle cozumlu soru bankaları ıle fınalın cozumlu soru bankalarını al cok ıyı kaynaklar fen ıcın bısey dıyemıcem esıt agırlıgım ama ondan da az bı calısma ıle 8-9-10 arası gıdıyor netım yapılır zor degıl

Çok teşekkür ederim hocam öncelikle ant. mat 1 bitti sayılır 2.sinide bitirip karekök 0 çözmeye çalışacagım daha sonra dedigin kitaplara bakacağım umarım olur karekök 0 bile ağır geldi bana o derece kötü matematik

zor kıtaplarla ugras bende gecn sene guvender 3.set konu anlatım ygs kıtabı ıle basladım calısmaya cozemıyordum dogru durust ustune ustelık pıyasadakı en zor kıtabı almıstım karekok ygs mat soru bankası 15 soruluk testte 2-3 cozuyordum 12 13 bos oluyord uzerınde ugrasıyordum dusunuyordum durmadan kıtabı yırttgımı bılırım :D dershanede etutler alıp hepsını teker teker cozdurdum usanmadan kıtabı resmen baskalarıyla ıte kaka bıtırdım asıl katkıyı saglayan zor kaynaklar kolay kıtaplara pek takılma max 1-2 ay ugras onlarla ardından hemen zor kaynaklara yonel

• fem simetriyi çok öneriyolar. ben de 11.sınıftayım. ama temelim iyi diye antremanlarla matematik almıcam fem simetri alıcam Allah'ın izni ile. bide bence fem ygs matematik ilk adımda güzel bi kitap. örnekleri çok zor değil kolay da değil orta boyutta. bence en yakın kitapçıdan bu dediğim iki kitabı bi incele
  • temelin kötüyse antremanlarla matematik iyi bi başlangıç ama onunla kalmaman lazım yoksa ygsde doğru düzgün net yapamazsın matematikten
  • Önünde 1 sene var matematikten 20 netten fazlasını yaparsın düzenli bir çalışmayla 30 ları bile görebilirsin. Hiç temelin olmayabilir ama temel edinebilirsin. Ant.mattan sonra Simetri olabilir. Fem çözümlü s.b ını çok öneriyorlar. Ben simetri çözüyorum memnunum. Benim tavsiyem video dinlemen. Güzel anlatan mat hocaları var ben ordan dinleyip sonra simetriden çözmeye başlıyorum faydasını da gördüm. Tabi ygs de 30 mat falan yapabilmek için geometriye de bakmak lazım. Antremanlarla geometri ile başlayabilirsin. Karakök 0 ı da tavsiye ediyorlar. Fen için pek bir şey diyemem ama fizik yerine kimya ve biyoloji çalışabilirsin.
  • bence mat1i şimdiden çalışmaya başla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    edebiyat 10 net için öneri
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.