Şimdi Ara

Ygs Mat için konu anlatım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar 10.sınıfım yaz tatilinde başlayıp bitirebileceğim iyi bir konu anlatım kitap var mı örneği bol çeşitli sorusu olan Mat YGS için ?

• Fem simetriyi çok övüyorlar
  • Fem'in 3 kitaplık konu anlatım seti var onu çok övüyorlardı. Her yere baktım ama bulamadım. Bende tek kitaplık olanını aldım beyaz renkli. Fakat o da zor gibi geldi bana. Sana tavsiyem ilk güvenderin 3 kitaplık serisini al temeli öyle atarsın. S.b olarakta Fem'in ilk adım soru bankası var onu öneririm. Ardından femin diğer s.b'larına geçersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0Selçuk0

Evet arkadaşlar 10.sınıfım yaz tatilinde başlayıp bitirebileceğim iyi bir konu anlatım kitap var mı örneği bol çeşitli sorusu olan Mat YGS için ?

yerinde olsam 10. sınıfta düşünmezdim bu kadar 11 ve 12 de zaten yeterince çalışıcaksın tatilinin keyfini çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Danısman Dedektif

Fem'in 3 kitaplık konu anlatım seti var onu çok övüyorlardı. Her yere baktım ama bulamadım. Bende tek kitaplık olanını aldım beyaz renkli. Fakat o da zor gibi geldi bana. Sana tavsiyem ilk güvenderin 3 kitaplık serisini al temeli öyle atarsın. S.b olarakta Fem'in ilk adım soru bankası var onu öneririm. Ardından femin diğer s.b'larına geçersin.

Fem simetri 3 kitabı alabilirim o zaman bulursam tabi araştırdım iyi diyorlar baya çok soru tipi varmış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mat lys hakkında
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.