Şimdi Ara

YGS MAT DENEMELERi Bİ BAKIN BEYLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar mat1 bitirdim 2 soru bankası çözdüm 3.cüyü(mf kazanım) çözüyorum şimdi deneme çözmek istiyorum ama henüz yeni denemeler çıkmadı sadece elimde geçen senenin karekök dnm si vardı onun da son 4 denemesi kaldı bitmek üzere bu kaliteli yayınların(metin çap apotemi )bunların ygs denemelrini kırtasiyede gördüm ama kararsız kaldım geçen yılın diye almadım sizce alıp çözsem mi yoksa soru bankasıyla devam edip yenilerinin çıkmasını mı beklesem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sidero -- 4 Kasım 2017; 10:29:3 >

• Geçen yılın palme sentez,çap,metin,paraf'ını alabilirsin,palme sentezde problem pek yok,parafta güzele benziyordu.
    Yenilerin çıkmasını beklemeye pek gerek yok bence,örnek soru yayınlandıysa yeni soru tipi eklerler,onlarda ne zamana çıkar pek bilemiyorum mat1 için en azından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocodale10 -- 4 Kasım 2017; 11:15:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mf mat sb nasıl
  • hocam mf kazanim mat sb seviyesi nedir begendinizmi karekok sonrasi cozulecek bir kitapmi

• quote:

Orijinalden alıntı: korhan343

hocam mf kazanim mat sb seviyesi nedir begendinizmi karekok sonrasi cozulecek bir kitapmi

Hocam vallahi seviyesi zor karekökün üstünde mesela soruları çok güzel düşünülmüş farklı sorular bence tabi o kadar ilerlemedim kitapta devamı nasıl bilmiyorum ama benim hoşuma çpk gitti açıkçası apotemi öncesi çözüp bitireceğim
  • evet beyler yok mu başka fikri olan yok mu artıran

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.