Bir arkadaşım bu sene mezuna kaldı, benden bu konuyu açmamı istedi. Eskişehir, Kayseri ve Konya'da YGS-LYS hazırlık için önerebileceğiniz yurtlar var mı? Bu sene bir arkadaşım Konya'da bir yurda gitmişti, onun gittiği yerde galiba öğretmenler de vardı, o tarzda bir yer tavsiye ederseniz sevinirim.Yatılı olarak kalabileceğimiz. Ders çalışma ortamı olan bir yer...
> Yukarı <
Up
Son kez yukarı lütfen :(
kardeş dediğin şehirlerde değil biliyorum lakin yararım dokunsun istedim , belki dokunur. Kocaeli gebzede fem dershanesiyle yurdu yan yanalar yani bildiğin bitişik ben gitmedim fakat hakkında iyi şeyler duydum - çalışma verimi bazında - belki işinize yarayabilir. arkadaşınız bulunduğu şehirden ayrılacaksa gideceği şehrin pek bi önemi yok diye düşünüyorum. hayırlı geceler.
quote:
Orijinalden alıntı: sizosems
kardeş dediğin şehirlerde değil biliyorum lakin yararım dokunsun istedim , belki dokunur. Kocaeli gebzede fem dershanesiyle yurdu yan yanalar yani bildiğin bitişik ben gitmedim fakat hakkında iyi şeyler duydum - çalışma verimi bazında - belki işinize yarayabilir. arkadaşınız bulunduğu şehirden ayrılacaksa gideceği şehrin pek bi önemi yok diye düşünüyorum. hayırlı geceler.
Çok teşekkürler dostum . İnan çok yararı oldu hiçbir yer bulamıyoruz artık. Kocaelinde hangi fem . Daha doğrusu bir tane mi var yoksa şubeleri mi var?
Şöyle , her ilçesinde fem var kocaelinin , benim size dediğim gebze ilçesindeki fem şubesiyle yurt yan yana.http://www.gebzefem.com/ işte bu şubenin yanında cemaat yurdu var ortaöğretim yurdu arayıp detaylı bilgi alabilirsiniz. bana sorarsanız gebze feme gitsin arkadaşınız yurtla dershane arasında vasıta derdi olmasın çok iyi verim alır diye düşünüyorum.
Şöyle , her ilçesinde fem var kocaelinin , benim size dediğim gebze ilçesindeki fem şubesiyle yurt yan yana.http://www.gebzefem.com/ işte bu şubenin yanında cemaat yurdu var ortaöğretim yurdu arayıp detaylı bilgi alabilirsiniz. bana sorarsanız gebze feme gitsin arkadaşınız yurtla dershane arasında vasıta derdi olmasın çok iyi verim alır diye düşünüyorum.
Hocaları nasıl peki bi bilginiz var mı?
o konuda bilgim yok ama sonuçta fem , iyidir diye düşünüyorum.
quote:
Çok teşekkürler yardımın için. Görüşmeye geçeceğiz başka yer bulamadık maalesef.
quote:
Orijinalden alıntı: cemaldemirlek
quote:
Çok teşekkürler yardımın için. Görüşmeye geçeceğiz başka yer bulamadık maalesef.
rica ederim , arkadaşına başarılar okuması da kazanması kadar zordur herhalde tıpın sana da başarılar dilerim
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: cemaldemirlek
quote:
rica ederim , arkadaşına başarılar okuması da kazanması kadar zordur herhalde tıpın sana da başarılar dilerim
Teşekkürler :) Sana da
Eyvallah dostum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme