Şimdi Ara

Ygs-lys sonuçları okula geliyor mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sene sağlık sorunum oldu herkes çok yüksek puanlar beklerken denemelerde 450 falan alırken sınavda çok düşük aldım

Baya geç oldu ama okula sonuçlar gelsin istemiyorum milletin alayını çekemem gerçekten.

Müdür falan ygs sonucumu öğrendiğini sanmıyorum yada öğrendide hiç belli etmiyor. Ayrıca okul.osym.gov.tr geçen sene kapandı diyorlar yani sonuçlar burda gözüküyormuş ama artık gözükmüyor. Ayrıca ösym artık göndermiyor diyorlar internette okuduklarıma göre

Siz ne diyorsunuz.

Arada bazı arkadaşlar bu konu şimdimi açılır lys başlıyacak sen hala ygs de kalmışsın diyecek ama bugüne açmak nasip oldu beyler yardım lütfen.

EDİT : ADAY ŞİFREMİ BENDEN BAŞKA KİMSE BİLMİYOR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FsxixC -- 23 Mayıs 2015; 18:27:57 >

• senin ösym hesabının şifresini biliyorlarsa öğrenirler başka türlü öğrenmenin yolu yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jimmy McGill

senin ösym hesabının şifresini biliyorlarsa öğrenirler başka türlü öğrenmenin yolu yok

Yok hocam bilmiyorlar. Yüreğime su serptin eminsin dimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: FsxixC

quote:

Orijinalden alıntı: Jimmy McGill

senin ösym hesabının şifresini biliyorlarsa öğrenirler başka türlü öğrenmenin yolu yok

Yok hocam bilmiyorlar. Yüreğime su serptin eminsin dimi

benim bildiklerime göre öyle hatta benim okulumda sınıflara kağıt dağıttılar aldığımz puanları kendi ellermizle yazdık
  • sadece internetten açıklanıyor şifreni bilirlerse bakarlar sonucuna ancak diğer türlü sonuç gitmez okula
  • benim şifremi kimse bilmemesine rağmen bizim okul herkesin sonucunu çıkarıp liste yapmış yani çıkarabiliyorlar
  • Gitmiyor sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gidiyor nasıl gitmiyor

• OSYM tüm okullara gönderir mudur yardimcisi yada rehber ogretmenden arkadaşlarınizin netlerini sıralamalarini görebilirisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lykke.. -- 23 Mayıs 2015; 19:04:16 >
  • https://kkis.osym.gov.tr/ var buradan ulaşabiliyorlar.
  • Gelir

• mezunlarınkine ulaşamıyorlar tabi ama 12. sınıflarınki gidiyor diye biliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.