Şimdi Ara

YGS/LYS Matematik Kitabı Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 11. sınıf öğrencisiyim haftaya birey in B sini alıcam bunun yanında tavsiye edebileceğiniz güzel bir kitap var mı yazın da yararlanmayı düşünüyorum.

• Up arkadaşlar lütfen yarın almaya gidicem kitap tavsiyesi olan varsa yazsın lütfen.
  • Karekök Yayınları. Gidince incele :) Her sınavda hayatımı kurtardı benim diyebilirim.
  • Bakıcam hocam teşekkürler başka tavsiyesi olan varsa değerlendirebilirim.
  • Esen yayınları lys soru bankası Karekök yayınları tarzında
  • Okula yönelik mi yoksa YGS-LYS'ye yönelik mi soruyorsun?
    Fark edebilir çünkü
  • Edit ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midlake -- 11 Nisan 2010; 0:31:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fizik lys kitap önerisi
    10 yıl önce açıldı
    AYT MATEMATİK TAVSİYE
    8 ay önce açıldı
    Zor Ygs Matematik
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Birey B ve Fem Lys Matematiği aldım arkadaşlar...Teşekkürler tavsiye eden etmeyen herkse.
  • Yöntem yayınıda güzeldir. Birey B, Zafer ve Fen bilimlerini de tavsiye ederim
  • birey b ygs ve lys olarak ayrılıyo mu yoksa sadece sınıf olarak mı var? ben de almayı düşünyorum.. bunun dışında fen bilimleri esen karekök zafer zambak çözüyorum bana önerilenleri söyleyim: birey b, fem, zafer genelde böyle diyolar.
  • YGS ye yönelik hangi kitapları önerirsiniz?????kolay sorular içeren kitap olmazsa sevinirim
  • Lys için Fem, FDD, Fen bilimleri, Zirve aldım,
    zirve almaz olaydım çok bebe çıktı. diğerleride orta öğrencilerin çözebileceği düzeyde. şimdi Pi alıcam o zorlayıcı ve güzeldir inş.
    sizin tavsiye edebilceğiniz zor bir yayın var mı acaba ,?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.