Şimdi Ara

YGS-LYS Maratonu, Tecrübeliler bekleniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene girecek olduğum sınav maratonuna, 2 ay önce başladım. YGS fizik bitti. Kimya, matematik ve biyolojiden de birkaç konum kaldı. Geometri de çok fazla ilerleyemedim fakat yarıya geldim. Çalışmak kendi içinde, seviyende bi eylem ama insan daha önce tecrübe sahibi olmuş insanlardan(yol göstericilerden) biraz yardım bekliyor Lise temelim kötü değil ama çok da iyi olduğu söylenemez. Günde verimli olarak 4-5 saate yakın çalışıyorum ve hedefim ilk 20bin. Nasıl gidiyorum tempomu arttırmam gerekiyor mu ve bu bağlamda ygs ve lys sonuçlarım tatmin edici olur mu sizce? Yorumlarınızı dört gözle bekliyorum.

• Bi deneme çöz sonuca göre bir şeyler yazalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hedefini düşük tutma

• Tamam. En kısa zamanda net bilgimi veriyorum. Beklemede kalın, çok teşekkürler.
  • Bir dersi bitirmek önemli değil hepsinden birlikte gitmeye çalış bence

• Ama bende yazın palme a b yi bitirmiştim fiziği süper

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noktalıvirğül -- 31 Ağustos 2016; 9:22:20 >
  • Noktalıvirğül kullanıcısına yanıt
    Fizikte kaç yapmistiniz? Ben geçen sadece bi denemenin fızigini cozup 11net fizik cikarmistim. Bu arada mf4'üm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ara Tatilde TYT MAT kampı
    geçen yıl açıldı
    Zor Ygs Matematik
    14 yıl önce açıldı
    TYT-AYT Tarih ortak mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • theoderiic kullanıcısına yanıt
    Valla ikinci senemde birinci seneden düşük yaptım, geçen seneden 18 di bu sene 17.5 geldi ama çok emek vermiştim fiziğe, 25 üstü yaptığım deneme çoktu ama nasip iste bir anlık heyecanıma yenildim

• Yapamadigin sorulari kes veya istedigin bir sekilde muhafaza et ben defter tutup ona yapistirmistim uzerlerinde cozumleri yazili halde ve sorularda ogrendigim onemli bilgileride o deftere kucuk postitlere yazip yapistirmistim sinav sabahi o defter sayesinde geometride 1 fizikte 2 kimyada 1 soru yaptim o deftere o sabah bakmasaydim ezber bilgi sorulariydi fizik ve kimyadakiler yapamazdim ayriyeten yapamadigin her soruyu cozumunu ogrenmeden once kendi kendine yapmaya calis kes dursun bi kenarda orda burda 2-3 dk habire bak baktin cozemedin cozume o zaman bak son olarak kimsenin ne dedigine bakma seni kotu etkileyen arkadaslarin inan senin basarili olmani istemeyen arkadaslarin cunku bunda kibirde var 1 adayi bile eleme kardir egosuda var onu sakin unutma
    Bide su ygs den sonra kotu gecerse bahane edip birakanlar var sana sunu diyeyim ygs den sonra yok moralim bozuldu Allahım neden beeeen !!!!! Fatma calismadi Allahım neden benim hakkimi vermedin lanet olsuuuun !!!
    DAYANAMİYORUN ULEEEN falan sacma sapan triplere sakin girme 1 hafta bile yavaslarsan neden boyle oldu yav falan diye zaman makinesi varmista gecmise doneriz belki sebepleri arastirayim triplerine girersen sen seneye gidecegin kursu arastirmaya basla bosuna ders falan calisma o son son son bıktığın usandıgın zaman sunu dusun sinav bitecek dugune falan gidince yasli teyzeler nereyi kazandin diyecek veya farkli bir ortam da farkli kisiler orda cool boy olup ehehehe odtu makine teyzecim bakalim hayirlisi insallah tarzi bir cumleylemi konusmak istersin yoksa bayburt bilgisayar 2 yillik teyze ben kacayim aeo mu ? neyse iste sen kendin ol kendine guven 1 sene hemen geciyor bizde buralarda surunduk 1 sene ama bitti gitti kolay gelsin kardesim
    Edit:Yildirim beyazıt üniversitesi makine mühendisligi kazandim cok sukur ben mutluyum

• Musatagaas M kullanıcısına yanıt
    Çok tesekkürler tavsiyeler icin. Simdiden basladi evet, ben su kadar net yapiyorum su konulari bitirdim yok matematik iki kere bitti diyen falan var ya. Matematigi iki kere bitiren arkadas 80 net yapiyormus. ben 90 net yapiyorum diyen de 40
  • Cevremdeki cogu troll kisilik denemelerde falan cosuyodu bizde eve gidince intihar etmek icin ip ariyoduk onlar patladi biz yine iyi kotu biseyler kazandik benim dedigim troller basariliydilar ama cok egoist ve hava atan kisiliklerdi mesela bi arkadasim ankara tipa gitti o cocuk asla bana egoistlik yapmadi soru sordugum zaman guzelce anlatirdi nedenlerini soylerdi guler yuzluydu Allah ona emeginin karsligini verdi cok sukur ama boyle egoist kisiliklerin Allahta onunu kesiyor bence bu sene seninde karsina cok cesit insan cikacak hava atan egoistlik tasyalan kafaya sakin takma he de gec derler ya oyle yap icimi dokuyorum iyi gidiyor bura ya

• Musatagaas M kullanıcısına yanıt
    Aynen dedigin gibi oluyor
  • deneme deneme deneme
  • dgkn7 D kullanıcısına yanıt
    Konukarı bitirdiğim gibi(2hafta) başliycam hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.