Şimdi Ara

YGS-LYS konu anlatım videoları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha öncede böyle bir konu açmıştım işlerim ve yüksek lisans nedeniyle askıda kalmıştır o konuyu alıntılayayım.

quote:

"Merhaba arkadaşlar ben forumu takip eden bir matematik öğretmeniyim belki bilenler vardır. Ben biraz tanıtayım kendimi 7 senedir dershane ve özel okullarda çalışmaktayım Samsunda yaşıyorum. Konunun özüne gelirsek ders konu anlatım videoları çektim ve tekrardan çekmeye devam edeceğim. Daha önce bir yayın için çekmiştim fakat artık onlarla çalışmıyorum. Bu sene tamamen kendi adım altında ücretsiz ve halka açık bir şekilde maddi bir kazanç düşünmeden hazırlamayı düşünüyorum. Bunun için sizlerin önerilerinizi de almak istiyorum. Öğrencilerle içiçe onların dönütlerini almadan yeni videolarımı hazırlamadan danışayım istiyorum.

Her türlü fikir ve sorunuzu sorabilirsiniz bana. "

Şimdi asıl soruma geçiyorum, bu kalan zamanda hangi videoları hazırlasam hoşuna gider.
    Şu konuyla ilgili anlatım örnek soru çözün hocam dediğiniz matematik konuları var mı ?

• Hocam osym tarzi hikayesi bol mantigini anlatan tarzi problemleri cozerseniz cok iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öklid

Hocam osym tarzi hikayesi bol mantigini anlatan tarzi problemleri cozerseniz cok iyi olur

Problem düşündüm elimde hazır notlar da var ama sanki vakit geç gibi geldi onu hazırlasam bile editiyle beraber 1 hafta sürer ygs 'e 3 hafta kala sanki pek dinlenmez gibi.
    Böyle daha çok LYS yada ara sınıf konuları düşünüyorum ilk videolar için.
  • hocam adam akıllı ders anlatanı dinlemiyorlar :D matematik dışı ezbere çözümler anlatın youtube'a kolay matematik falan yazıp yükleyin. 1 ayda 100 bini geçer sonra antremanlarla matematik gibi bi kitap yazıp satarsınız :D
  • Bence kolaydan zora doğru gidin. Tabi kime göre kolay orası bilinmez ama kısa zamanda 1 net 1 nettir.

• elonardo kullanıcısına yanıt
    Haklısın ama benim amacım para kazanmak kitap satmak değil 3-5 de olsa kişiye faydalı olmak konunun özünü anlatmak yoksa dediğinizi yapan hocalar var.

ufaktan konu seçerek böyle bi başlangıç yapıp devam etmek istiyorum

• Hocam binom olasılık kombinasyon gibi sna bırakılan konuları ele alabilirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kısa vadede hocalara geldik kanalının hazırladığı gibi 101 soruda ygs matematik gibi soru çözümleri çoğu kişiye faydalı olabilir

uzun vadede nejdet hocanın hazırladığı gibi daha güncel versiyonu olacak şekilde 1 konudan bol soru çözümü + aynı soru tipinden 2 soru çözümü ve pdfsini de paylaşmanız çoğu kişiye matematik öğretebilir şahsen nejdet hocanın sayesinde matematik öğrendim
  • problemler
  • Bence bir matematik denemesi hazırlayıp onu çözün pdf sinide koyun forumda ilgi görüyor bunun gibi şeyler belli bir gün secer ve o güne o herkes o denemeyi çözüp netlerini karşılaştırır toplu halde çözüleceğini icin izlenmede arttıracağını düşünüyorum konu olarak ise carpanlara ayırma fonksyon gibi konular zor konular mantığıyla anlatılırsa bence daha cok ilgi ceker videolarınız hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.