Şimdi Ara

YGS LYS kitapları satıyorum. Gayet ucuzdur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2011-2012 Yılı kitaplarımı satışa çıkartmak istiyorum.Hepsi temiz kullanılmıştır hatta kullanılmayanlar çoktur :) Bir heves kitapları alırız alırız fakat çözülmeden öylece kalır ve yazık olcagacına hem alıcı hemde ben işimiz görülsün diye çok ucuz bir fiyata elimden çıkarmak istiyorum.Fiyatları teker teker yazıcam.Almak isterseniz pmyle ulaşabilirsiniz.Kargoyu alıcı öder,para yatmadan kargoya vermem.Malum satışlar böyle olur..Bu sene üniversiteye gideceğimden dolayı evde fazlalık yapsın istemiyorum.Şimdiden alacaklara hayırlı olsun güle güle kullanın.Umarım istediğiniz yere girersiniz.Fiyatlar çok uygundur.Fotoğrafları telefonum şuan bozuk oldugundan dolayı daha sonra ekliycem.

2010-2011 YGS Kitapları
    UĞUR DERSANELERİ Matematik YGS Konu anlatım Fiyat:4TL
    UĞUR DERSANELERİ Matematik LYS Konu anlatım Fiyat4TL
    UĞUR DERSANELERİ Geometri YGS+LYS Konu anlatım Fiyat 3TL
    UĞUR DERSANELERİ Fizik YGS+LYS Konu anlatım Fiyat 3TL
    UĞUR DERSANELERİ Kimya YGS+LYS Konu anlatım Fiyat 3TL
    UĞUR DERSANELERİ Biyoloji YGS+LYS Konu anlatım Fiyat 3TL
    UĞUR DERSANELERİ Dil ve Anlatım YGS konu anlatım Fiyat 3TL
    UĞUR DERSANELERİ Matematik-Geometri YGS Soru bankası (%20 çözülü) Fiyat:4TL
    UĞUR DERSANELERİ Fizik 1 ve Fizik2 YGS+LYS Soru bankaları (Fizik1de İlk baştaki testler çözülü %85i boş.Fizik 2 1 soru dahil çözülmedi.%100boş.) 2 Kitap Fiyatı : 6 TL
    UĞUR DERSANELERİ Kimya1 ve Kimya2 YGS+LYS Soru bankaları( Kimya1 %40 çözülü.Kimya2 1 soru dahi çözülü degil.%100boş.) 2Kitap Fiyatı : 6 TL
    UĞUR DERSANELERİ Matematik-Geometri LYS Soru bankaları (1.Kitap %50 dolu 2.kitap (1.kitabın devamı)%100boş) 2Kitap Fiyatı: 6TL
    UĞUR DERSANELERİ Biyoloji YGS+LYS Soru bankası (%100boş)Fiyat 3TL

Toplam 14Kitap Vardır.Hppsini aldığınız taktirde Bu fiyatlar olmasına rağmen 14 kitabı 30 TL ye bırakırım.

2011-2012 YGS KİTAPLARI
    FEM 5 Hamlede YGS Soru bankası ( matematik ve fen bölümü ilk 2 hamlesi çözülmüştür gerisi boştur.%60ı boş) fiyat:7 TL
    FEM Fen bilimleri 25 YGS DENEMESİ (16 denemesi çözülmüştür.) fiyat : 3 TL
    GÜVENDER YGS Türkçe Soru bankası. (568 Sayfa. 60 Sayfası çözülü 500 sayfası boş.) Fiyatı : 10TL
    KÖRFEZ Matematik1,matematik2,Fizik,Kimya,Biyoloji YGS LYS Soru bankaları.Toplam 5 Kitap.Matematik 1'in %60ı çözülmüştür Diğerlerinin geneli boştur.) 5Kitap Fiyatı : 30TL. Teker Teker almak isteyen Pm atabilir ona göre fiyat düşer.
    ZEKA KÜPÜ YGS Fizik Soru Bankası (%25-30 Çözümlü ) Fiyat 5TL

FEM YGS-LYS SAYISAL DERGİ SETİ
    TOPLAM 21 ADET DERGİ VARDIR.FAKAT 17.SAYILI DERGİYİ BULAMIYORUM SANIRIM KAYBOLDU.DERGİLER KONU ANLATIMLIDIR VE 0'DIR. 1.2.VE3.DERGİNİN TEST KISMI ÇÖZÜLÜDÜR.FAKAT DİĞERLERİNİN HEPSİ BOŞTUR.ZATEN TEST KISMI FAZLA ÖNEMİ YOKTUR ÇÜNKÜ GENEL OLARAK KONU ANLATIM ÜZERİNDEDİR. 1 DERGİ ÜZERİNDEKİ FİYATI 6TLDİR YANİ 21 DERGİ OLDUĞUNDAN PİYASA DEĞERİ 130TL CİVARIDIR.

İLK 16 DERGİNİN İÇERİSİNDEKİ DERSLER: Matematik1,Matematik2,Geometri,Fizik,Kimya,Biyoloji,Türkçe,Tarih,Coğrafya,Felsefe
    18. 19. 20. VE 21.DERGİ İÇERSİNDEKİ DERSLER SADECE SAYISAL DERSLERDİR.
    17.DERGİ EKSİKTİR DİĞER 20 DERGİ TERTEMİZDİR. FİYAT OLARAK TOPLAM 20 DERGİYE 60TL DİYORUM.

11.SINIF ESEN KONU ANLATIM
    MATEMATİK-GEOMETRİ-KİMYA-BİYOLOJİ
    Matematik biraz yırtıktır.Konu anlatımıdır.4 kitap Toplam Fiyat: 15TL

BİREY DERSHANESİ Matematik Soru bankası ( A KOLAY ) Fiyat : 5 TL

GÜVENDER Fizik LYS Konu anlatım. (2010-2011 LYS FİZİK Konu anlatımıdır. 693 sayfadır ve %100 Boştur.Etiket fiyatı 22.50dir.) Fiyat :13TL
    GÜVENDER Biyoloji Konu anlatım. (2010-2011 LYS BİYOLOJİ Konu anlatımıdır.438 sayfadır ve %100 boştur.Etiket fiyatı21.50dir.) Fiyat: 10TL
    NOT: 2 KİTAPTA RENKLİ BASKIDIR.

FEM Matematik 2 Konu anlatım. ( 2010-2011 LYS MATEMATİK Konu anlatımıdır.674 sayfadır.Testlerinin bazıları çözülmüş olabilir fakat her bölümde en az 4 tane çözümlü testi vardır.Zaten konu anlatımdır.Fakat içerisinde testlerde bulunmaktadır. Etiket fiyatı 26.50) Fiyat : 15TL

UĞUR YAYINLARI ANALİTİK GEOMETRİ Konu Anlatım. YGS+LYS ( Sadece analitik geometri konuları içerir.Bana çok faydası oldu :) Gayet güzel kitaptır.Yırtığı felan yoktur.Temizdir.Toplam 400 sayfadır.Çok yerde satılcağını sanmıyorum analitik kitabı olarak.) Fiyat:10TL

KÖRFEZ YAYINLARI 2011-2012 YILI FEMSET SAYISAL. 6 TANEDİR ve DVD çözümlüdür.
    1.Kitap Full çözülü ( İlk full çözümlü kitabım hatta :) )
    2.kitap %60 çözülü
    3.kitap %20 çözülü.
    4 5 ve 6 %80-90 boştur. Zaten Çözüm DVDlidir.

Her bir kitabın üstünde 15TL diye yazar.Fakat bu 6 kitabı 90 TL yerine Fiyat : 40TL

ALACAK OLDUĞUNUZ KİTABI PM YOLUYLA ULAŞABİLİRSİNİZ.KARGOYU ALICI TARAFI ÖDER,PARA YATMADAN KARGOYA VERMEM.İZMİR'İN İLÇESİNDEYİM ORADAN KARGOYA VERİCEM.ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN VE YGS LYS MARATONUNDA BAŞARILAR.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.