Şimdi Ara

Ygs/LYs Kitaplar Öğrenciler için uygun fiyat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Ygs/LYs Kitaplar Öğrenciler için uygun fiyat

Soldan itibaren liste böyledir.

1-)Körfez ygs Fen bilimleri konu anlatımlı kitabı fizik biyoloji kimya üçü bir kitapta sıfır hiç ellenmemiş(Fiyat:7tl)
    2-)45 yılın çıkmış ly matematik soruları (1966-2010) Polinom ve parabbol çözülmüştür gerisi temiz (Fiyat:2tl)
    3-)Körfez türkçe konu anlatım kitabı içindeki testlerin büyük çoğunluğu çözülmüş konu anlatım olarak alınabilir (Fiyat:2tl)
    4-)Körfez Ygs felsefe konu anlatım kitabı sıfır ellenmemiş(Fiyat:2tl)
    5-)Körfez Ygs coğorafya konu anlatım kitabı testlerin büyük bir kısmı boş(Fiyat:2tl)
    6-)Körfez ygs matematik soru bankası fonksiyonlar ve problemler çözülmüştür gerisi boş(Fiyat:3tl)
    7-)Körfez ygs-lys geometri soru bankası toplam 3-4 test çözülmüştür gerisi boş (Fiyat:3tl)
    8-)Körfez lys matematik soru bankası (logaritma-karmaşık sayılar-trigonometi-binom konuları çözülmüştür 12. sınıf konuları ve gerisi boştur)(Fiyat:2tl)
    9-)Körfez lys matematik konu anlatım kitabı teslerin çoğunluğu çözülmüştür konu anlatım için alınabilir.(Fiyat:2tl)
    10-)Birey edebiyat denemeleri 15 adet denemeden 4'ü çözülmüştür gerisi boştur.Cevap anahtarı yoktur(Fiyat:2tl)
    11-)46 yılın çıkmış tarih sorularıdır 1966-2011 arası kitap temizdir testleri ellenmemiş(Fiyat:2tl)
    12-)ekol ygs türkçe soru bankası dil bilgisinin bir kısmı çözülmüştür kitap yüzde 70 oranında temizdir (Fiyat:2tl)
    13-)zafer ygs lys soru bankası kitap temizdir (Fiyat:2tl)
    14-)Final 10 adet ygs denemesi içinde 7 adet temiz deneme vardır cevap anahtarı içindedir.(Fiyat:3tl)
    15-)45 yılın çıkmış geometri analitik geometri sorularıdır kitap temizdir 1966-2010(Fiyat:2tl)
    16-)Körfez tarih ygs lys konu anlatım kitabı testlerin yüzde 90'ı boştur(Fiyat:2tl)
    17-)Uğur ygs lys coğorafya soru bankası kitabı lys kısmı boş ygs kısmınında büyük kısmı çözülmüştür.(Fiyat:1tl)
    18-)Fem simetri ygs lys coğorafya konu anlatımı ve soru bankası ygs kısmındaki testlerin bir kısmı çözülmüştür lys kısmı testleri boş kitap genel anlamda temizdir fiyat(Fiyat:4tl)
    19-)fem simetri edebiyat konu anlatımı ve soru bankası testlerin büyük kısmı çözülmüştür kitap genel olarak temizdir.(Fiyat:3tl)
    20-)Fem simetri tarih konu anlatım ve soru bankası iki kitap halindedir testlerin büyük kısmı çözülmüştür konu anlatım kısmı temizdir.ikili satılmaktadır.(Fiyat:3tl)
    21)pi analitik kaynaklı 10 adet matematik iki denemesi bir iki testin bazı kısımları çözülmüş olup gerisi temizdir.(Fiyat:1tl)
    22-)Körfez geometri ygs lys konu anlatım ve soru bankası ygs kısmının bazı testleri çözülmüştür kitap yüzde 80 oranında temizdir.(Fiyat:3tl)
    23-)Körfez ygs türçe soru bankası kitaptan 3-5 test çözülmüştür gerisi temizdir soru çözüm cd hediyeli(Fiyat:3tl)
    24-)Körfez ayset 5 soru bankasıdır tm öğrencileri için içindeki konular için pm kitap temizdir hiç test çözülmemiş(Fiyat:3tl)
    25-)Körfez ygs lys coğorafya soru bankası ygs bölümünün bir kısmı çözülmüştür yüzde 65-70 oranında temizdir.(Fiyat:2tl)

Not:İzmir içi elden satış imkanı vardır diğer şehirlerede ptt kapıda ödeme şeklinde gönderim yapılmaktadır.10 ve üzeri toplu alımlarda indirim yapılır.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Güncel...

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.