Şimdi Ara

YGS/LYS Kitap Satışını Bu Başlıkta Yapınız (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
856
Cevap
21
Favori
97.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tüm Kitaplar BEDAVA ücret istemiyorum HAYRINA veriyorum.
    Merhaba arkadaşlar;

10 yıllık Kimya öğretmeniyim. Son yıllarda elimde çok fazla Kimya kitabı birikti. Fem, Final, Fen Bilimleri, Birey, Esen, Zambak, Sınav, Pi Analitik ve daha onlarca yayın. Çoğunluk YGS-LYS-ÖSS konu anlatımlı veya direkt soru bankası olmakla birlikte bazı kitapar ara sınıf kitapları. Kitapların çok büyük bölümü (%90) tertemiz ve hiç bir yazı, çizik veya karalama yok. Bazılarında hafif çizikler ya da çözülmüş sorular olsa da çok büyük bölümü yine temiz. Kütüphanemin yaklaşık yarsına denke gelen bu kitapları ücretsiz olarak ihtiyacı olan kişilere vermek istiyorum. Resimleri dikkatle incelerseniz bir çok yayınevinin kitaplarını göreceksiniz. Kitapları elden teslim etmek tabii ki öncelikli tecihim olacak ancak kargo ile yollanmasını isterseniz de kargo ücretleri size ait olmak koşulu ile istediğiniz adrese yollayabilirim. Sorusu olan mesaj atabilir. İnşallah kitaplar ihtiyacı olan insanlara bir fayda sağlar.

Aşağıdaki linkte kitapların fotoğraflarını görebilirsiniz:

http://s216.photobucket.com/albums/cc239/mtnckr/Kitaplar/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtnckr -- 20 Temmuz 2012; 11:47:29 >

• Arkadaşlar 2011-2012 ileri düzey grubu sayısal FemSet aramaktayım. DVDleri ile birlikte ve eksiksiz olması önemli. Temizlik oranı ve fiyatıyla birlikte p.m beklemekteyim. İsteğim dışındaki başka teklifler için p.m atmayınız.
  • Beyler elimde bu yıldan kalma TM Simetri ve başka bi takım kaynaklar mevcut.

Fem Simetrinin;

Ygs Fen
    Ygs Felsefe
    Ygs Tarih
    Ygs Türkçe
    Ygs+Lys Coğrafya
    Lys Edebiyat
    Ygs+Lys Geometri (1-2-3)
    Ygs Matematik (1-2-3)
    Lys Matematik (1-2-3-4)

Kitapları mevcut. Tamamen boş değiller ama %70-80 kısmı boş fazla kullanmadım.

---
    Yine Femin FEMsetleri var, 1-2-3-4-5-6 ları. Bunlar biraz daha fazla kullanılmış ama çoğunlukla çıkmış sorularını çözüp bırakmışım. Karma test kitabı bilenler biliyordur. Çözümlerinin bulunduğu CD'leride mevcut 6 sınında.
    ---

Diğer kaynaklar;

Güvender Yayınları LYS Matematik Soru Bankası, %90 ı boş diyebilirim hatta daha fazlası.
    Esen Yayınları Dil ve Anlatım Konu Özetli Soru Bankası
    Esen Yayınları Türk Edebiyatı Konu Özetli Soru Bankası
    Şifreli Yorum Kanat Yıldız Hafıza Teknikleri ve Çağrışım Yöntemiyle Edebiyat adlı bi konu kitabı

---

Ayrıca 6 Adet İşleyen Zeka adlı yayının LYS-3 Denemeleri,
    Zirve yayınlarının 7 Adet Ygs Denemesi,
    Zambak 12.Sınıf Coğrafya Yaprak testleri,
    Femin Konu anlatım ve yaprak testleri, matematik 2 ve felsefe hariç diğer dersler 3-5 tane eksikle toplamda 100 den fazla yaprak konu anlatım ve testleri.

Bunlar için ekstra bi talepte bulunmayacağım, FEMset ya da Simetrilerle birlikte yollayabilirim.

---

Daha detay isteyen PM ile ulaşabilir.. Değeri şu kadardır şu kadar kullanıldığı için bu fiyat muhabbeti olmaz isteyenin verebileceği elimden çıkarabileceğim en uygun şeklini buluruz sorun yok. Tek tek ya da toplu olarakta verilebilir.

+ Femin sitesinde TeknoFem üyeliğide mevcut 1500 kredi var içerisinde.

[sizer]YGS/LYS Kitap Satışını Bu Başlıkta Yapınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emr3_ -- 21 Temmuz 2012; 11:44:09 >

• http://img155.imageshack.us/img155/6335/21072012311.jpg

Fem dergisi yayınlarının konu anlatım kitapları.

Kitaplar sıfırdır. Ücret konuşulur isteyenler pm atsın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: St.MerciLess

quote:

Orijinalden alıntı: St.MerciLess

2011-2012 yılı FEMSET kitapları 6 ADET ve DVD'li.Kitapların çözülmüşlük oranı şöyle:
    1.kitap=mat1 hariç hepsi çözülü.
    2. Kitap=türkçe full boş, mat1 full boş, geometri 70 sayfadan 10 u çözülü., fizik 130 sayfadan 6 sı çözülü, kimya 10 sayfa hariç hepsi çözülü, biyoloji full çözülü.
    3. Kitap=bu kitap tamamen boş 1 soru bile çözülmemis.
    4. Kitap=türkçe, mat1, mat2, geometri, fizik full boş, kimya %50 çözülü, biyoloji öss soruları hariç çözülü.
    5. Kitap=türkçe, mat1, mat2, geometri, fizik full boş, kimya %70 çözülü, biyoloji %30 çözülü.
    6. Kitap=bu kitapta türkçe ve mat1 yok zaten. Mat2 full boş, geometri 12/33 sayfa çözülü, fizik 20/50 sayfa çözülü, biyoloji 17/40 sayfa çözülü.

Yani Bütün kitapların geometri ve mat1i boş.1ve 2. Kitaplar hariç bütün mat2 ler boş.

Piyasa değeri 15er TL olan bu kitapları da kimisi full boş kimisi biraz çözülü olduğu için hepsini 7 şer TL'den vericem.HEPSİ 40 TL

Karma Kitaplar

KAREKÖK YAYINLARI ORGANİK KİMYA %30-40 ÇÖZÜLÜ FİYATI======>>>5 TL
    KÖRFEZ YAYINLARI TÜRKÇE KONU ANLATIMLI SIFIR FİYATI======>>>6 TL
    KÖRFEZ YAYINLARI BİYOLOJİ KONU ANLATIMLI SIFIR FİYATI======>>>7 TL
    GÜVENDER YAYINLARI LYS BİYOLOJİ SORU BANKASI %10 ÇÖZÜLÜ FİYATI======>>>5 TL
    GÜVENDER YAYINLARI LYS KİMYA SORU BANKASI SIFIR FİYATI======>>>8 TL
    FEM YAYINLARI 600 SAYFALIK FİZİK KONU ANLATIMLI(Test kısımlarının %30 u çözülü)FİYATI======>>>10 TL

DENEME SETLERİ

GÜVENDER YAYINLARI FASİKÜL 10'LU LYS-1(Matematik-Geometri) DENEME SETİ (Sadece 1 denemesi çözülü) FİYATI======>>>10 TL (Etiket fiyatı 17.5 bknz:SS)
    FEM YAYINLARI 25'li YGS SOSYAL BİLİMLER DENEME KİTABI SIFIR FİYATI======>>>6 TL

30 TL ve üzeri kitap alanlara bir de hediyem var.

Körfez Dershanelerinin 1 sene boyunca dağıttığı Konu anlatımı-Konu kavrama-Konu geliştirme Yaprak Testleri.

ARKADAŞLAR BU KİTAPLARA İHTİYACI OLAN DIŞARDA 2-3 KAT FİYAT VERMESİN BEN HER KONUDA YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞICAM.İHTİYACI OLAN BANA PM İLE ULAŞSSIN TOPLU ALIMLARDA İNDİRİM FALAN YAPABİLİRİM.AMACIM KİTAPLARI ELİMDEN ÇIKARTIP BİRİLERİNİN İŞİNE YARASIN İSTEMEM.

,

DERGILER SATILDI.
    SATIŞ DEVAM EDİYOR.

satışa devam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

•  [sizer]YGS/LYS Kitap Satışını Bu Başlıkta Yapınız

FİNAL DERSANESİ DERGİLERİ YGS-LYS(dergiler %90 bomboş)
    8 TANE FDD SORU BANKASI TÜM DERSLER YGS-LYS(soru bankaları tamamen boş)
    1 TANE FDD YARIYIL TATİL KİTABı(tamamen boş)
    SON 10 YILIN SINAV SORULARI KİTABI(çok az çözülmüş bir iki deneme)
    6 TANE FDD YGS-LYS KONU ANLATIMLI KİTAP(neredeyse tertemiz)
    4 TANE FDD YGS DENEMESİ
    8 TANE FDD LYS DENEMESİ
    SAYISIZ YAPRAK TEST(bir kısmı çözülmüş ancak çoğu boş)
    8 CEP KİTAPÇIĞI
    2 REHBERLİK CD Sİ
    VE SAYISIZ HEDİYE KİTAP VERECEĞİM ARKADAŞLAR

NOT:
    7.lys dergisi eksik onun dışında dergilerde eksik yok.

TÜM BU KİTAPLAR 200 TL ARKADAŞLAR
    KAPIDA ÖDEMELİ KARGO VE İSTANBUL İÇİ ELDEN TESLİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sengi_mezar -- 22 Temmuz 2012; 13:02:41 >

• 2011-2012 Yılı kitaplarımı satışa çıkartmak istiyorum.Hepsi temiz kullanılmıştır hatta kullanılmayanlar çoktur :) Bir heves kitapları alırız alırız fakat çözülmeden öylece kalır ve yazık olcagacına hem alıcı hemde ben işimiz görülsün diye çok ucuz bir fiyata elimden çıkarmak istiyorum.Fiyatları teker teker yazıcam.Almak isterseniz pmyle ulaşabilirsiniz.Kargoyu alıcı öder,para yatmadan kargoya vermem.Malum satışlar böyle olur..Bu sene üniversiteye gideceğimden dolayı evde fazlalık yapsın istemiyorum.Şimdiden alacaklara hayırlı olsun güle güle kullanın.Umarım istediğiniz yere girersiniz.Fiyatlar çok uygundur.Fotoğrafları telefonum şuan bozuk oldugundan dolayı daha sonra ekliycem.

2010-2011 YGS Kitapları
    UĞUR DERSANELERİ Matematik YGS Konu anlatım Fiyat:4TL
    UĞUR DERSANELERİ Matematik LYS Konu anlatım Fiyat4TL
    UĞUR DERSANELERİ Geometri YGS+LYS Konu anlatım Fiyat 3TL
    UĞUR DERSANELERİ Fizik YGS+LYS Konu anlatım Fiyat 3TL
    UĞUR DERSANELERİ Kimya YGS+LYS Konu anlatım Fiyat 3TL
    UĞUR DERSANELERİ Biyoloji YGS+LYS Konu anlatım Fiyat 3TL
    UĞUR DERSANELERİ Dil ve Anlatım YGS konu anlatım Fiyat 3TL
    UĞUR DERSANELERİ Matematik-Geometri YGS Soru bankası (%20 çözülü) Fiyat:4TL
    UĞUR DERSANELERİ Fizik 1 ve Fizik2 YGS+LYS Soru bankaları (Fizik1de İlk baştaki testler çözülü %85i boş.Fizik 2 1 soru dahil çözülmedi.%100boş.) 2 Kitap Fiyatı : 6 TL
    UĞUR DERSANELERİ Kimya1 ve Kimya2 YGS+LYS Soru bankaları( Kimya1 %40 çözülü.Kimya2 1 soru dahi çözülü degil.%100boş.) 2Kitap Fiyatı : 6 TL
    UĞUR DERSANELERİ Matematik-Geometri LYS Soru bankaları (1.Kitap %50 dolu 2.kitap (1.kitabın devamı)%100boş) 2Kitap Fiyatı: 6TL
    UĞUR DERSANELERİ Biyoloji YGS+LYS Soru bankası (%100boş)Fiyat 3TL

Toplam 14Kitap Vardır.Hppsini aldığınız taktirde Bu fiyatlar olmasına rağmen 14 kitabı 30 TL ye bırakırım.

2011-2012 YGS KİTAPLARI
    FEM 5 Hamlede YGS Soru bankası ( matematik ve fen bölümü ilk 2 hamlesi çözülmüştür gerisi boştur.%60ı boş) fiyat:7 TL
    FEM Fen bilimleri 25 YGS DENEMESİ (16 denemesi çözülmüştür.) fiyat : 3 TL
    GÜVENDER YGS Türkçe Soru bankası. (568 Sayfa. 60 Sayfası çözülü 500 sayfası boş.) Fiyatı : 10TL
    KÖRFEZ Matematik1,matematik2,Fizik,Kimya,Biyoloji YGS LYS Soru bankaları.Toplam 5 Kitap.Matematik 1'in %60ı çözülmüştür Diğerlerinin geneli boştur.) 5Kitap Fiyatı : 30TL. Teker Teker almak isteyen Pm atabilir ona göre fiyat düşer.
    ZEKA KÜPÜ YGS Fizik Soru Bankası (%25-30 Çözümlü ) Fiyat 5TL

FEM YGS-LYS SAYISAL DERGİ SETİ
    TOPLAM 21 ADET DERGİ VARDIR.FAKAT 17.SAYILI DERGİYİ BULAMIYORUM SANIRIM KAYBOLDU.DERGİLER KONU ANLATIMLIDIR VE 0'DIR. 1.2.VE3.DERGİNİN TEST KISMI ÇÖZÜLÜDÜR.FAKAT DİĞERLERİNİN HEPSİ BOŞTUR.ZATEN TEST KISMI FAZLA ÖNEMİ YOKTUR ÇÜNKÜ GENEL OLARAK KONU ANLATIM ÜZERİNDEDİR. 1 DERGİ ÜZERİNDEKİ FİYATI 6TLDİR YANİ 21 DERGİ OLDUĞUNDAN PİYASA DEĞERİ 130TL CİVARIDIR.

İLK 16 DERGİNİN İÇERİSİNDEKİ DERSLER: Matematik1,Matematik2,Geometri,Fizik,Kimya,Biyoloji,Türkçe,Tarih,Coğrafya,Felsefe
    18. 19. 20. VE 21.DERGİ İÇERSİNDEKİ DERSLER SADECE SAYISAL DERSLERDİR.
    17.DERGİ EKSİKTİR DİĞER 20 DERGİ TERTEMİZDİR. FİYAT OLARAK TOPLAM 20 DERGİYE 60TL DİYORUM.

11.SINIF ESEN KONU ANLATIM
    MATEMATİK-GEOMETRİ-KİMYA-BİYOLOJİ
    Matematik biraz yırtıktır.Konu anlatımıdır.4 kitap Toplam Fiyat: 15TL

BİREY DERSHANESİ Matematik Soru bankası ( A KOLAY ) Fiyat : 5 TL

GÜVENDER Fizik LYS Konu anlatım. (2010-2011 LYS FİZİK Konu anlatımıdır. 693 sayfadır ve %100 Boştur.Etiket fiyatı 29.50dir.) Fiyat :13TL
    GÜVENDER Biyoloji Konu anlatım. (2010-2011 LYS BİYOLOJİ Konu anlatımıdır.438 sayfadır ve %100 boştur.Etiket fiyatı21.50dir.) Fiyat: 10TL
    NOT: 2 KİTAPTA RENKLİ BASKIDIR.

FEM Matematik 2 Konu anlatım. ( 2010-2011 LYS MATEMATİK Konu anlatımıdır.674 sayfadır.Testlerinin bazıları çözülmüş olabilir fakat her bölümde en az 4 tane çözümlü testi vardır.Zaten konu anlatımdır.Fakat içerisinde testlerde bulunmaktadır. Etiket fiyatı 26.50) Fiyat : 15TL

UĞUR YAYINLARI ANALİTİK GEOMETRİ Konu Anlatım. YGS+LYS ( Sadece analitik geometri konuları içerir.Bana çok faydası oldu :) Gayet güzel kitaptır.Yırtığı felan yoktur.Temizdir.Toplam 400 sayfadır.Çok yerde satılcağını sanmıyorum analitik kitabı olarak.) Fiyat:10TL

KÖRFEZ YAYINLARI 2011-2012 YILI FEMSET SAYISAL. 6 TANEDİR ve DVD çözümlüdür.
    1.Kitap Full çözülü ( İlk full çözümlü kitabım hatta :) )
    2.kitap %60 çözülü
    3.kitap %20 çözülü.
    4 5 ve 6 %80-90 boştur. Zaten Çözüm DVDlidir.

Her bir kitabın üstünde 15TL diye yazar.Fakat bu 6 kitabı 90 TL yerine Fiyat : 40TL

ALACAK OLDUĞUNUZ KİTABI PM YOLUYLA ULAŞABİLİRSİNİZ.KARGOYU ALICI TARAFI ÖDER,PARA YATMADAN KARGOYA VERMEM.İZMİR'İN İLÇESİNDEYİM ORADAN KARGOYA VERİCEM.ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN VE YGS LYS MARATONUNDA BAŞARILAR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qualif -- 25 Temmuz 2012; 18:27:52 >

• 10.Sınıf Kültür Kitap seti tanesi 4 liradan satıyorum ister toplu ister tek tek alabilirsiniz her dersin soru bankası ve konu anlatımlı kitabı mevcuttur. çok az çözülmüştür sıfıra yakın denilebilir. 10.sınıfta Kültür dersanesine gitmiştim o zaman verilmişlerdi ..kargoyu alıcı öder bilginize..

• Yine Kültür kitap setim bu kez 11.sınıf hepsini tanesi 4 liradan satıyorum dediğimn gibi hepsi çok temiz almak isteyen pm atabilir. kargo alıcıya aittir.2006-2007 sınav soruları hediyemdir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aysecika -- 22 Temmuz 2012; 2:46:48 >
  • GÜVENDER YGS TÜRKÇE Soru bankası 2011
    FEM MAT1 YGS Konu Özetli Soru bankası
    PALME FİZİK
    PALME BİYOLOJİ

arıyorum arkadaşlar elinde olanlar pm atarsa çoook sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: LOCOO

LİSTEYİ GÜNCELLEDİM SATIŞ DEVAM EDİYOR

FİZİK KİMYA BİYOLOJİ SETLERİ

GÜVENDER YGS FİZİK KONU ANLATIMLI %50 BOŞ (5LİRA)
    GÜVENDER YGS KİMYA KONU ANLATIMLI %60 BOŞ (5LİRA)
    GÜVENDER YGS BİYOLOJİ KONU ANLATIMLI %70 BOŞ (5LİRA)
    GÜVENDER LYS FİZİK KONU ANLATIMLI SIFIR (10LİRA)
    MUSTAFA TEKİNAY TAMAMI VİDEO ÇÖZÜMLÜ KİTAP CD Sİ İLE BİRLİKTE %95BOŞ(10LİRA)
    FEM ORGANİK KİMYA KONU ANLATIMLI SIFIR (5LİRA)
    EDAM KİMYA KONU ANLATIMI (3LİRA)
    EDAM BİYOLOJİ KONU ANLATIMI (3LİRA)

MATEMATİK GEOMETRİ SETLERİ

BİREY B YGS LYS SORU BANKASI 3 4 TES ÇÖZDÜM TEMİZ (10LİRA)
    LYS GÜVENDER KONU ANLATIM SETİ CD İLE BİRLİKTE TEMİZ KULLANDIM %50 BOŞ (7LİRA)
    BİREY GEOMETRİ A YGS LYS SORU BANKASI %90 BOŞ (5LİRA)
    FEM GEOMETRİ YGS LYS KONU ANLATIMLI %80 BOŞ (7LİRA)
    BİREY LYS MATEMATİK KONU ANLATIMI SIFIR (5İLRA)
    FEM KONU ÖZETLİ SORU BANKASI %95 BOŞ (10LİRA)
    FİNAL MAVİ KİTAP MAT2 SORU BANKASI 1TEST ÇÖZÜLDÜ (10LİRA)
    LYS GÜVENDER SORU BANKASI SIFIR (10LİRA)
    EDAM GEOMETRİ+ANALİTİK GEO SIFIR (7LİRA)
    KAREKÖK GEOMETRİ2 YGS LYS %90 BOŞ (5LİRA)
    UĞUR LYS MATEMATİK GEOMETRİ SORU BANKASI 2 KİTAP %90 BOŞ (5LİRA)
    CELAL AYDIN BAĞINTI FONKSİYON ÇKS %90 BOŞ (3LİRA)
    CELAL AYDIN ÖZEL TANIMLI FONKSİYON ÇKS %80 BOŞ (3LİRA)
    CELAL AYDIN TÜREV ÇKS %60 BOŞ (3LİRA)
    CELAL AYDIN POLİNOM ÇÖZÜMLÜ SORU KİTAPCIĞI %90 BOŞ (2LİRA)
    CELAL AYDIN TRİGONOMETRİ ÇÖZÜMLÜ KİTAPCIK %60 BOŞ (3LİRA)
    CELAL AYDIN TÜREV ÇÖZÜMLÜ SORU KİTAPCIK %90 BOŞ (3LİRA)
    CELAL AYDIN İNTEGRAL ÇÖZÜMLÜ SORU KİTAPCIK %80 BOŞ (4LİRA)

DİĞER

ZİRVE YGS TARİH KONU ANLATIMLI KİTAP SIFIR (7LİRA)
    ZİRVE YGS COĞRAFYA KONU ANLATIMLI KİTAP SIFIR (7LİRA)
    BİREY YGS SOSYAL BİLGİLER SORU BANKASI (7LİRA)
    UĞUR TÜRKÇE SORU BANKASI SIFIR (4LİRA)

toplu alımlarda indirim yapılır.

istanbul içi elden istanbul dışı kargo alıcıya aittir.

sorularınızı pm atarak sorabilirsiniz.

GÜNCEL

• Tüm Kitaplar BEDAVA ücret istemiyorum HAYRINA veriyorum.
    Merhaba arkadaşlar;

10 yıllık Kimya öğretmeniyim. Son yıllarda elimde çok fazla Kimya kitabı birikti. Fem, Final, Fen Bilimleri, Birey, Esen, Zambak, Sınav, Pi Analitik ve daha onlarca yayın. Çoğunluk YGS-LYS-ÖSS konu anlatımlı veya direkt soru bankası olmakla birlikte bazı kitapar ara sınıf kitapları. Kitapların çok büyük bölümü (%90) tertemiz ve hiç bir yazı, çizik veya karalama yok. Bazılarında hafif çizikler ya da çözülmüş sorular olsa da çok büyük bölümü yine temiz. Kütüphanemin yaklaşık yarsına denke gelen bu kitapları ücretsiz olarak ihtiyacı olan kişilere vermek istiyorum. Resimleri dikkatle incelerseniz bir çok yayınevinin kitaplarını göreceksiniz. Kitapları elden teslim etmek tabii ki öncelikli tecihim olacak ancak kargo ile yollanmasını isterseniz de kargo ücretleri size ait olmak koşulu ile istediğiniz adrese yollayabilirim. Sorusu olan mesaj atabilir. İnşallah kitaplar ihtiyacı olan insanlara bir fayda sağlar.

Aşağıdaki linkte kitapların fotoğraflarını görebilirsiniz:

http://s216.photobucket.com/albums/cc239/mtnckr/Kitaplar/

2 öğrenciye kitaplarını yolladım. Elimde daha çok kitap var. ÜCRETSİZ olarak veriyorum.

• Fem simetri fizik-kimya-biyoloji --- Komple boş
    Fem simetri lys matematik seti--- çoğu sayfa boş
    Her iki seti için de 35 er tl istiyorum arkadaşlar .
  • Arkadaşlar elimdeki YGS/LYS yardımcı kitapları satıyorum.Büyük çoğunluğu sıfırdır.Kullanılmış olanların ise yanına ne kadar boş olduklarını % ile belirttim.Fotoğraf isteyen arkadaşlar pm yoluyla iletişime geçsinler.Kitaplar İzmirden satılıktır.İsteyenlere havale yolu ile de satış yapabilirim.İzmirde oturan arkadaşlara kitapları elden gösterebilirim.

KİTAPLARDA İNDİRİM YAPMIŞ BULUNMAKTAYIM.

Körfez Yayınları YGS Biyoloji Konu Anlatımlı (sıfır) 8 TL--------------7 TL
    Körfez Yayınları LYS Biyoloji Konu Anlatımlı (sıfır) 11 TL--------------9 TL
    Körfez Yayınları YGS Kimya Konu Anlatımlı (sıfır) 9 TL----------------7 TL
    Körfez Yayınları LYS Kimya Konu Anlatımlı (sıfır) 11 TL--------------9 TL
    Körfez Yayınları YGS-LYS Fizik 1 Konu Anlatımlı (sıfır) 14 TL--------12 TL
    Körfez Yayınları YGS-LYS Fizik 2 Konu Anlatımlı (sıfır) 12 TL--------10 TL
    Körfez Yayınları Matematik-1 Konu Anlatımlı (sıfır) 16 TL------------14 TL
    Körfez Yayınları Matematik-2 Konu Anlatımlı (sıfır) 16 TL------------14 TL
    Körfez Yayınları YGS/LYS Geometri Konu Anlatımlı (sıfır) 14 TL-------12 TL
    Körfez Yayınları YGS/LYS Türkçe Konu Anlatımlı (sıfır) 12 TL--------10 TL

Fem Yayınları YGS/LYS Türkçe Edebiyat Konu Anlatımlı (sıfır) 17 TL
    Fem Yayınları YGS-LYS Geometri Soru Bankası (sıfır) 9 TL (Satıldı)
    Fem Yayınları LYS Analitik Geometri Konu Anlatımlı (%95) 5 TL
    Fem Yayınları YGS-LYS Tarih Konu Anlatımlı (sıfır) 20 TL
    Fem Yayınları YGS Matematik 1 İlk Adım Soru Bankası (%95) 7 TL--------5 TL
    Fem Yayınları LYS Matematik-2 Soru Bankası (sıfır) 8 TL (Satıldı)
    Fem YGS Sosyal Bilimler Denemesi (Tarih-Coğrafya-Felsefe) (sıfır) 7 TL (Satıldı)
    Fem YGS Temel Matematik Denemesi (Matematik-Geometri) (sıfır) 7 TL (Satıldı)
    Fem YGS Türkçe Deneme (20 YGS Deneme) (sıfır) 7 TL (Satıldı)

Fem Dergisi Yayınları YGS Matematik-1 Seti (3 Kitap) (%99) 30 TL----------25 TL
    Fem Dergisi Yayınları LYS Matematik 2 LYS Seti (4 Kitap) (sıfır) 40 TL--------------35 TL
    Fem Dergisi Yayınları YGS-LYS Geometri Konu Anlatımlı (3 Kitap) (sıfır) 30 TL------------25 TL
    Fem Dergisi Yayınları LYS Fizik konu Anlatımlı (%80) 10 TL ( Forum dışına satıldı)
    Fem Dergisi Yayınları YGS Biyoloji Konu Anlatımlı (sıfır) 12 TL---------------10 TL (Tugrulcantt satıldı)
    Fem Dergisi Yayınları YGS Kimya Konu Anlatımlı (sıfır) 7 TL (Tugrulcantt satıldı)
    Fem Dergisi Yayınları LYS Edebiyat Konu Anlatımlı (%85) 7 TL -----------5 TL
    Fem Dergisi Yayınları YGS Felsefe Grubu Konu Anlatımlı (%90) 6 TL-----------4 TL
    Fem Dergisi Yayınları YGS Türkçe Konu Anlatımlı (%75) 5 TL (Tugrulcantt satıldı)

Uğur Yayınları ÖSS Geometri Soru Bankası(sıfır) 5 TL
    Uğur Yayınları LYS Geometri Soru Bankası (sıfır) 7 TL
    Karekök YGS/LYS Geometri-1 Soru bankası (sıfır) 10 TL
    Karekök Geometri-0 (sıfır) 10 TL
    Palme LYS Organik Kimya Soru kitabı (sıfır) 10 TL
    Palme YGS Tarih Soru Bankası (sıfır) 15 TL
    Palme YGS/LYS Fizik soru kitabı(2 kitap) SIFIR 20 TL
    Esen Yayınları - LYS Türk Edebiyatı Konu Anlatımlı %99 15 TL---------------- 12 TL
    Güvender Yayınları YGS Tek Kitap Soru Bankası (TM-TS) (sıfır) 15 TL-----12 TL
    FDD Yayınları LYS Tarih Konu Anlatımlı %90 4 TL
    Formül Yayınları - YGS Matematik-1 Soru Bankası (sıfır) 10 TL
    A Yayınları Kimya Son 45 yılın çıkmış soruları %95 4 TL
    A Yayınları Biyoloji Son 45 yılın çıkmış soruları %95 4 TL

Final YGS Dergi Seti Ortak Alan (tertemiz) 50 TL (Tugrulcantt satıldı)

Esen yayınları 9. sınıf matematik konu anlatımlı %90 5 TL (fünfzehn'e satıldı)
    Esen yayınları 9.sınıf geometri konu anlatımlı %80 4 TL (fünfzehn'e satıldı)
    Esen yayınları 9. sınıf türk edebiyatı ve dil anlatım konu anlatımlı kitap %80 4 TL
    Esen yayınları 9. sınıf türk edebiyatı ve dil anlatım konu anlatımlı kitap %99 8 TL
    Çözüm yayınları 9. sınıf fizik soru bankası %95 1 TL (fünfzehn'e satıldı)
    Çözüm yayınları 9. sınıf kimya soru bankası %95 1TL (fünfzehn'e satıldı)
    Çözüm yayınları 9. sınıf biyoloji soru bankası %80 1 TL (fünfzehn'e satıldı)
    Final 9. sınıf matematik soru bankası SIFIR 2 TL (fünfzehn'e satıldı)
    Uğur yayınları 10.sınıf matematik konu anlatımı %85 3 TL
    Uğur yayınları 10.sınıf geometri konu anlatımı %85 3 TL
    Uğur yayınları 10.sınıf fizik konu anlatımı %99 3 TL
    Uğur yayınları 10.sınıf biyoloji konu anlatımı %60 3TL
    Uğur yayınları 10.sınıf dil anlatım ve türk edebiyatı konu anlatımlı %70 3 TL
    Zambak yayınları 10. sınıf geometri soru bankası SIFIR 2 TL (fünfzehn'e satıldı)
    10. sınıf uğur dergisi seti %95 15 TL
    Uğur yayınları 11.sınıf geometri konu anlatımlı %80 4 TL
    Uğur yayınları 11.sınıf fizik konu anlatımlı %99 4 TL (fünfzehn'e satıldı)
    Uğur yayınları 11.sınıf kimya konu anlatımlı %95 4 TL (fünfzehn'e satıldı)
    Uğur yayınları 11.sınıf tüm dersler soru bankası(mf) SIFIR 10 TL (forum dışına satıldı)
    Celal aydın yayınları Fizik konu anlatım seti 5 kitap %95 15 TL (tugrulcantt satıldı)

• her kitap sadece 4 tl tek tek alımda en az 4kitap almanız gerekmektedir kargoyu alıcı öder kitaplar çook temiz sıfıra yakındır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aysecika -- 22 Temmuz 2012; 15:31:27 >

• Sayısal olduğum için sözel kitapları hiç kullanmadım nerdeyse set olarak almıştım elimde kaldı her birinin tanesi 3-4 lira sıfıra yakındır kargoyu alıcı öder...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aysecika -- 22 Temmuz 2012; 15:55:59 >
  • http://img155.imageshack.us/img155/6335/21072012311.jpg

Fem dergisi yayınlarının konu anlatım kitapları.

Kitaplar sıfırdır. Ücret konuşulur isteyenler pm atsın..
  • az kullanılmış her biri 5 lira kargo alıcının..

• birey coğrafya çalışma defterleri yenidir hiç kullanılmamıştır ve her biri 5 er tanedir .bu iki defter setinin her birni 8 er liradan veriyorum

diğer kitaplar da özellikle sözeller çok yenidir her biri 4-5 liradır. her alımda en az 3-4 kitap alınması gerekir kargo alıcınndır

• tıpkı diğer kitaplar gibi her biri 4 ya da 5 liradır fiyat konuşulur. az kullanılmıştır sayısal kitaplar belki biraz kullanılmıştır. pm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aysecika -- 22 Temmuz 2012; 16:17:47 >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.