Şimdi Ara

YGS-LYS için kitap - Sayısal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
2
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün şu kitapları aldım:

Tarih=> FDD YGS Tarih Soru Bankası
    Coğrafya=> Birey YGS Coğrafya Konu Anlatımlı Soru Bankası
    Geometri=> Birey YGS-LYS Geometri Konu Anlatımlı Soru Bankası
    Matematik=> YGS-LYS Küçük Kitapçıklarda Özet Formülleri şeklinde cep kitapçığı (Konu eksiği olmadığı için özellikle sadece bunları aldım.)
    --------------------------------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar bu yıl 12. sınıfa geçtim ve çalışmaya başladım. Şimdilik dershaneye bağlı kalıyorum ancak alacağım kitaplarla kendi programımla çalışmak istiyorum. Bu kitaplar nasıl sizce. Ayrıca önerebileceğiniz kitaplar neler. NOT: Parantez içinde ! işareti olan kitapları almayı planlıyorum. Koyu yazılanlar ise almak istediğim türler

Matematik YGS => Birey B Soru Bankası - Fem Simetri Konu Anlatımı
    Matematik LYS => Birey B Soru Bankası - Fem Simetri Konu Anlatımı

Matematiklerde bunların dışında ara sınıfların konu anlatım kitapları ve soru bankaları var. Matematikten pek konu eksiğim yok. Önemli olan en yüksek nete çıkarabilecek zor soru bankaları.
    ----------------------------------------------------------
    Geometri => Birey A yada B (!) (YGS-LYS) , Fem YGS-LYS Soru Bankası

Geometriden ara sınıf konu anlatımları ve soru bankaları var. Ancak tek kitapta toplanan bir konu anlatımı iyi olabilir.
    Fizik => Fem Simetri YGS konu anlatımı.

Ara sınıf konu anlatımları ve soru bankaları var. LYS için ayrı konu anlatımı yok. Bir de önerebileceğiniz bir normal bir zor soru bankası.
    Kimya => Fem Simetri YGS Kimya Konu Anlatımı

Ara sınıf konu anlatımı ve soru bankası var. LYS için konu anlatımı ve hem ygs hem lys için soru bankası lazım.
    Biyoloji => Fem Simetri YGS Konu Anlatımı, Edam YGS/LYS Konu Anlatımı(!)

Ara sınıf konu anlatımı ve soru bankası var. Ancak konu eksiğim çok. Özet içeren bir soru bankası hem YGS hem LYS için (Not: Hedef Tıp :))
    Türkçe => YGS - LYS Konu Anlatımı Fem (LYS'ye gerek yok tabi ki) , Birey(2012)(!) veya Güvender (!)

Türkçe netimi arttıracak zor bir soru bankası.
    Coğrafya için herhangi bir konu anlatımım yok. YGS Konu anlatımı ve geliştirebileceğim bir soru bankası gerekli.
    Tarih için FDD'nin eski bir konu anlatımı var. Ayrıca dershanenin verdiği kaynaklarda var. Eksik olan şey YGS soru bankası

Yardımlarınızı bekliyorum. Kullandığınız ve tavsiye ettiğiniz kitapları yazabilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankebutcuk -- 22 Eylül 2012; 20:14:32 >

• Ben de 12.sınıfım.
    FDD'nin verdiği kitaplarla + 2011-2012ye ait FEMSET + Fem Matematik Simetri var başka da bir kitabım yok şu an için yeterli.
    İlerleyen zamanlarda Birey B Matematik , PALME Biyoloji ve FEM'in geometri ile kimya kitaplarını almayı düşünüyorum.

Tarih dersinde seni en çok zorlayacak sorular FDD YGS Tarih Soru Bankası'nda olur. Bir testin her sorusunda çelişkiye düşüyorum resmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eesti -- 22 Eylül 2012; 12:39:49 >
  • Güncelleme yaptım arkadaşlar eksik olan kitaplardan önerabileceğiniz var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fizik lys kitap önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Zor Ygs Matematik
    14 yıl önce açıldı
    TYT FEN KİTAP ÖNERİSİ
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.