Şimdi Ara

ygs lys için Dershane şart mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu sene 11.sınıfa geçtim 9-10.sınıflarda çok iyi bir öğrenci olamadım
    9.sınıf ort 63
    10.sınıf ort 65
    Matematiğim berbat denecek bir seviyede Temelim yok lisede aldığım en yüksek not 50 ve alanım sayısal
    Hedefim Köklü üniversitelerden birinde Bilgisayar Mühendisliği(itü-ytü-odtü-bilkent)
    Ben kendime güveniyorum ve bunu yapabileceğimden eminim
    fakat sürekli dershanelerden aranıyoruz ve ailem dershaneye gitmem konusunda kararsız
    benim düşüncem internette bu kadar kaynak varken dershanenin gereksiz olduğu ve vakit kaybettireceğini düşündüm sizce gitmem gerekli midir?
    çevremde temel liseye geçen - dershaneye yazılan çok insan var.
    420 puanlık bir anadolu lisesindeyim okulda çok yüksek sıralama yapanlar neredeyse yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hozeis. -- 10 Ağustos 2017; 18:33:58 >

• up
  • bende meslek liseliyim durum seninkinden berbat
    2 aydır çalışıyorum gerek duymadım dershaneye
    sorumu wp grubunda çözdürüyorum
    nejdet kirpiden de dinliyorum güzel anlatıyor
  • Derece yapmış çoğu öğrenciden duydum benzer cümleleri, çoğu çalışmaya 11'de başladığını söyler.Orta seviye bi Anadolu Lisesi öğrencisine göre erkenden ciddiye almaya başlamıssın sınavı bu çok büyük avantaj. Bence senin için bu sene dershane zaman kaybı olur (sadece yazdıklarından yola çıkıyorum özel durumlar olabilir), bu sene matematik için giriş seviyesi bir kitap bitirmen(ygs olmalı 9-10 eksiklerin için) sana yeterli katkıyı sağlıycaktır. Fen derslerinin durumunu da ortalamandan az çok anlıyorum, aynı şekilde 9-10 daki eksiklerini kapatırsan seneye okulundaki çoğu öğrenciden (belki hepsinden) daha önde başlıycaksın emin ol. Ortalamanın sıralamadaki önemini anlatmama gerek yok sanırım, olabildiğince yüksek tutmalısın yoksa hedeflediğin bölümler için ham puanda çok daha iyisini yapman gerekir. Özetle 9-10 daki eksiklerini (özellikle matematik) kapatır bu sene ortalamanı yüksek tutarsan seneye "olm bu çocuk hiç çalışmıyodu nasıl gitti ......' ya yav" cümlesindeki çocuk olursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kpss için dershane tercihi?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.