Şimdi Ara

YGS LYS Fizik Kaynak Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Palme A-B

FDD

Beyler yarın kitap alışverişine çıkacağım 3 fizikten birisini alacağım. Hangisini önerirsiniz? Sırayla hepsini de alabilirim. Elimde Ekip simya var. Hangisini önerirsiniz siz? Palme A B kolay gelir onu ilk alıp sonra fem sonra fdd diye gitmek iyi olur diye düşünüyorum sizce nasıl olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3626416A3 -- 10 Ekim 2015; 0:45:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: imparatorice

Palme A-B kolay geliyosa zaten aşmışsın sen..

Hocam şöyle, Palme A B nin biyolojisini aldım. Hocadan hafif dinleme + Yan taraftakileri hızlıca okuyarak canlıların temel bileşenlerinin 10 testini de hızlıca yaptım. Ama diğer kitaplara geçince takılma yaşayabiliyorum. Aynı şekilde YGS kimyasını çözdüm, çözdüğümle kaldı öyle pek hatırımda bir şey kalmadı ufak tefek kaldı. Çünkü genel olarak yoruma dayalı soruları var, bilgiden çok. Simya var ek olarak, onda da bilgi daha ağır basıyor. LYS Kimyasında da pek zorlanmamıştım palmenin. Sanırım zorlamaktan çok ÖSYM tarzı yapıyor sorularını değil mi?

@BOUN_PC Hocam o kadar kalın değildi sanki o kitap Zaman var haftada 400 500 soru çözeceğim fizikten zaten. Eğer cidden fazla testi varsa alayım. Femset var, 30 40 soruda bitiriyor, ekip var o iyi biraz fazla soruyor. Fakat soru çeşidi sayısı az sanki. Fem Simetri var, malum 2 3 test. Simyalar var onlar da öyle. Palmenin soru çeşidi sayısı iyi ve kaliteli mi?

Yani istediğim psikopatça hazırlamamış olsunlar, YGS LYS tarzı sorular olsun.

• Ygs kimya için olimpiyatlık soru çözmeye gerek yok zaten dostum. Ygsde de palmeye paralel sorularla karşılaşıcaksın. Ayrıca palmenin bio sb sı da güzeldir. İnce soruları var. Ama bunlardan yola çıkarak palme fiziğe kolay demen ilginç. Alıp çöz anca öyle fikir sahibi olursun. Bir de sırf ygs fizik sbsı var o baya kolay onu almamanı şiddetle tavsiye ederim.

Orijinalden alıntı: BOUN_PC

Sabırlıysan palme al (çok test var)

Hocam her konudan ortalama kac test var?

Tyt Ayt matematik video önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Burjuva9 kullanıcısına yanıt
    Enerjiden de 19 test var.

• palme fiziği beğenmeyen bir ben miyim?biyolojisini kimyasını çok beğeniyorum ama fiziğini gereksiz zorlamışlar bence.dedikleri gibi elektrik akımından,20 enerjiden 20 test falan var.son testlerinde çok boşum çıkıyor ama çoğu denemede soru kaçırmıyorum o konulardan.hiç ygs lys ayarında değil bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MüyendisAdayı -- 10 Ekim 2015; 18:50:26 >

Orijinalden alıntı: Onur0625

Enerjiden de 19 test var.

Yuhh o ne öyle çok fazlaymış harbiden..

Orijinalden alıntı: The Tenth Doctor

Fem

Palme A-B

FDD

Beyler yarın kitap alışverişine çıkacağım 3 fizikten birisini alacağım. Hangisini önerirsiniz? Sırayla hepsini de alabilirim. Elimde Ekip simya var. Hangisini önerirsiniz siz? Palme A B kolay gelir onu ilk alıp sonra fem sonra fdd diye gitmek iyi olur diye düşünüyorum sizce nasıl olur?

fem ygs lys soru bankası beyaz olanı al pişman olmazsın . ufkun açıılır ve çözümleri de nette var zmn kaybı olmaz senn içn.

Orijinalden alıntı: jessie1212

quote:

Orijinalden alıntı: The Tenth Doctor

Fem

Palme A-B

FDD

fem ygs lys soru bankası beyaz olanı al pişman olmazsın . ufkun açıılır ve çözümleri de nette var zmn kaybı olmaz senn içn.

Hocam yorumları çok güzel diyorlar. Ondan olabilir fakat palmenin soruları da baya fazlaymış. Ondan ilk palme sonra fem sonra fdd alacağım sanırım. Teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.