Merhaba Arkadaşlar sizden tavsiye ettiğiniz yayınların hangileri oldunu sölermisiniz ? TM öğrencisiyim Konu anlatımında MAT1 İhtiyacım var FEM Simetri ve Güvender konu anlatımları arasında kaldım sizce hangisini almalıyım ? Matematik iyi değil ona göre daha anlaşılır bi şekilde filan Diğer derslerdende kaynak önerilerinizi bekliyorum simdiden teşekkürler.
Bende simetri var ama temeli olmayana ne kadar faydası olur bilmiyorum. geçen senede kullanmaya çalıştım geçen sene temelim yoktu pek katkısı olmadı. zorlandım bıraktım simetriyi.
güvenderi de bilmiyorum. simetri konusunda yorumları bende merak ediyorum açıkcası. geçen sene matematik hocamızda simetrinin zor olduğunu söylüyodu ama kişiden kişiye değişkenlik gösterir tabi zorluk kolaylık.
quote:
Orijinalden alıntı: BLG#
Bende simetri var ama temeli olmayana ne kadar faydası olur bilmiyorum. geçen senede kullanmaya çalıştım geçen sene temelim yoktu pek katkısı olmadı. zorlandım bıraktım simetriyi.
güvenderi de bilmiyorum. simetri konusunda yorumları bende merak ediyorum açıkcası. geçen sene matematik hocamızda simetrinin zor olduğunu söylüyodu ama kişiden kişiye değişkenlik gösterir tabi zorluk kolaylık.
Ben sayısalcıyım,matematiğim iyidir ve buna rağmen geçen sene hazırlandığımda simetriye yoğunlaşamamıştım bence zaman kaybıydı. Simetri diğer kitaplara oranla daha fazla zaman harcamanızı gerektirecek bi yayın ve eğer mat1de sorunluyum diyorsanız orta seviyede bir şeylerden başlayın zirve,körfez,pi analitik gibi. çok kötüyseniz,arkadaşım antremanlarla matematik diye bir kitabı aldı ve ilk kitabı bitirmişti cuma günü.çokta memnun kaldığını söyledi çok kötüyse tavsiye ederim,sonra kartezyen serileri de kötü olanlar için güzel bi başlangıçtır. Benim en büyük tecrübem ygsye ağırlık vermekti mat1i baştan sona inciğini cinciğini ayıklamak yerine sadece eksik olduğunuz konuyu yapıp mat2 çalışmanızı öneririm.Herkese kolay gelsinn:))))
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim güvender hakkında bilgisi olan var mı acaba bikaç kişi önerdi bana mat1 iyi olmayanlar için çok iyi bir yayınmış güvenderin mat1 kitabı bide dvd filan var ilgimi çekti güzel oluyo dvd işi körfezdende soru bankası almıştım takıldıklarımda direk çözümü buluyorum boşa zaman kaybıda olmamış oluyor. MAT2 içinde yayın önerisi olan var mı bide arkadaşlar?
Ben uğura gidiyorum dışarıda nasıl kitapları bilmiyorum belki farklı baskılardır ama tavsiye ederim gayet tıkır tıkır gidiyo başlangıç için iyi,düşündürücü soruları da oluyor. başlangıçta femin hiçbir kitabını tavsiye etmem kendine güvenin kırılabilir,önce güvenderden başla mat2de de güvender iyidir sonra feme geçersin:))