Şimdi Ara

Ygs lys çalışmak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar seneye olacak ygs lys için çalışmaya başlayacağım.Ben 2015 de konu anlatımlı kitaplar almıştım üni 1 okuyorum suanda 2 yıllık istediğim bir bölüm değil.Bir nevi zoraki girdim.Yeniden konu anlatımlı kitap almama gerek var mı ? Suan ki kitaplar güvenderin kitapları.Meslek lisesi çıkışlıyım.O zamanlar ablam yanımda değildi pek yardımcı olamadı suan hem onun yanındayım çalıştırır beni zaten sayısalcı.
    Son bir sorum daha var sizce aklımda kalması için nasıl bir yol izlemeliyim ? Mesela bir konuyu bitirdiğimde onunla ilgili test ler mi çözmeliyim.Yoksa bir kaç konu bitirdiğim zaman mı teste yönelmeliyim ? ilk önce ygs yemi lys yemi çalışmaya başlamalıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoreGame -- 18 Nisan 2016; 15:08:10 >

• hocam sana tavsiyem: bırak ygs-lys'yi falan. DGS gibi çok büyük bir nimet var. 2 yıllığı bitirip dgs'de iyi bir derece yaparsan çok iyi bir üniversitede 4 yıllığa tamamlayabilirsin bölümü. 2 yıllık elektronik okuyup, dgs ile BOĞAZİÇİ EE, ODTÜ EE gibi yerlere geçenler var. Bunlar ygs-lys'ye 10 sene hazırlansa yine kazanamaz oraları. Kendimden örnek vereyim özel fen lisesini bitirdim ilk sene istediğim sıralamayı yapamadım, 2. senemde yerleştim bu seferde okuldan memnun kalmadım ve bıraktım. Şuan lys'ye hazırlanıyorum sınırlarımı baya zorladım; her gün 10-15 saat arası ders çalıştım. Ona rağmen ilk 500 hedeflerken 8 bine girdim, çok istediğim bilkent ee burslu olmayacak. şansım yaver giderse belki odtü ee ya da bilkent bilgisayar olur bilemiyorum. Eğer mezun olduğum sene 2 yıllık elektroniğe gidip dgs'ye girseydim bu sene gösterdiğimin emeğin çeyreği ile boğaziçi odtü ee kazanmıştım.

Bence sende düşün bunu. ha illa ygs-lys çalışacağım diyorsan yardımcı olurum.

ben 2013'ten kalma kitapları çözüyorum hepsi aynı yeni kitap almana gerek yok sadece denemelerin yenisini al.

Bir konuyu bitirince en az 100-200 soru çöz yinede konuya göre değişir. logaritma karmaşık sayı gibi konular için 100-200 soru yeterli ama trigonometri, türev integral gibi konulardan yüzlerce soru çözmelisin. Bu süreçte kararlılık ve süreklilik çok önemli. 1 gün çalışıp 3 gün yatarsan olmaz. YGS'yi en kısa sürede bitirdikten sonra lys ağırlıklı çalışmaya başla. Unutma sınavı kazandıran asıl olay lys'de

başarılar...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.