Şimdi Ara

ygs lys çalışan[bitiren] arkadaşlar bir bakabilir mi(ciddi olarak soruyorum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
2
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şu ana kadar başarısız olmamdaki en büyük sorunun konulara dengesiz çalışmam olduğunu düşünüyorum bu konuda tecrübeli arkadaşlara sorularım var

1. bir konudan eksiksiz tamam oldu diyene kadar kaç soru veya kaç kaynak bitirmek gerekir
    bunu hem okul sınavları hem de ygs lys için ayrı ayrı soruyorum
    2. şu kaynakları çöz şu ders tamamdır veya şe kitap şu dersteki en zor kaynaklardan biridir veya bu kitap çok kalitelidir dediğiniz kitap isimlerini paylaşabilir misiniz
    not. ygs lys için sayısal ve eşit ağırlık dersleri
    11. sınıf okul için sayısal dersleri
    3.benim şöyle bir takıntım var yapamadığım soruyu geçemiyorum cidden vicdan azabı duyuyorum soruyu geçmeyince geçince verimsiz çalıştığımı düşünüyorum bildiğim soruları yapıp geçmenin bana hızdan başka bir şey kazandırmayacağını düşünüyorum geçmeyince de çok vakit kaybı oluyor
    çok uzun oldu ama yardımcı olursanız çok sevinirm

• up
  • yapamadığın soruya uğraş. Yapamıyorsan geç. Sonra birine sor öğren. Bu durumda vicdansızlık yok.
    Yapamadığın soruya uğraş.Yapamıyorsan geç. Burada vicdansızlık var.
    Yapamadığın soruya takıl.Yapmya çalış. Yapama. Moralin bozulsun. Bırak çalışmayı. Aha vicdansızlığın ebesi burada işte.
    Gayet açık ve net oldu sanırım.
  • Hacı hoca sen ne çok kaynak sayısına takılıyorsun geç bu işleri böyle verimli çalışılmaz zor kitap alınca bişey olmuyor seviyene göre kitap al çok zor alıp 10 soruyu 60dkda çözeceğine ortalama bi kitap al daha verimli olur çok yanlış kafadasın söyleyeyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.