Şimdi Ara

YGS/LYS Bölümünde ki trolleri takmayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gençler bu troller insanın çalışma azmini kırmaya çalışan kişiler. Tıp tuttu gitmek istemiyorum vs. gibi şeyler söyleyip insanın çalışma azmini kırarlar.

Kusura bakmayın ama ilk 10k girdim falan diyenleri hiç sallamayın 10"k" yazan adam zaten taban puanı zor görür

• peki ala
  • Aynen bu trolleri anlamak imkansız ben mesela ilk bindeydim. Galatasaray üni seçicektim ama aldığım nottan tatmin olamayınca bir sene daha beklemeye karar verdim çalışma azmimiz kırılmamalı daha yüksekleri hedeflemeliyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lolicon

Aynen bu trolleri anlamak imkansız ben mesela ilk bindeydim. Galatasaray üni seçicektim ama aldığım nottan tatmin olamayınca bir sene daha beklemeye karar verdim çalışma azmimiz kırılmamalı daha yüksekleri hedeflemeliyiz.

Sallarsın anlarımda bu kadar da sallanmaz ki ilk bin'e girip galatasaray da okumak mı? ya gerçekten düşünemiyorsun yada trolsün
  • Sorsan hepsi 140 netten aşağı çıkarmıyor. Adım gibi eminim hepsi 40 neti zorluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İster inanın ister inanmayın dh de takılanların nerdeyse tamamı en iyi veya orta seviyedeki devletleri kazanıyor
    2 kere girdim sınava 2 sene aralıkla
    2 sinde de dh ygs lys bölümünde takıldım,güzel günlerdi sorular,sorunlar,sonuç heyecanı,tercih konuları,hangisi tutar konuları,tercih sonuçları
    özledim ya çok güzel ortam vardı
    çoğu itü,odtü,marmara,hacettepe,istanbul,boğaziçi,bilkent,selçuk,ktü gibi okulları kazandılar

• Sacma sapan konular açmayın bu forumda her sene ilk bine giren onlarca kişi var.
    2013 yılında bunlardan biri de bendim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kimileri gerçek oluyor, mesela ben bu yıl ilk 100 den birkaç kişiyi görmüştüm. Yani hepsi troll değil.

• Geçen sene ösym sayfasını baştan kodlayıp LYS Açıklandı diye iyi trollemiştim bir sürü kişi kalpten gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Missandei

quote:

Aynen bu trolleri anlamak imkansız ben mesela ilk bindeydim. Galatasaray üni seçicektim ama aldığım nottan tatmin olamayınca bir sene daha beklemeye karar verdim çalışma azmimiz kırılmamalı daha yüksekleri hedeflemeliyiz.

Sallarsın anlarımda bu kadar da sallanmaz ki ilk bin'e girip galatasaray da okumak mı? ya gerçekten düşünemiyorsun yada trolsün

Abartma be güzel kardeşim. Galatasaray'da çok iyi bölümler var. Belli bir not ortalamasını yakalarsan Sorbonne'dan da diploma alabiliyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FırtınalıDenizinYolcusu -- 4 Ocak 2016; 21:46:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nancy Ajram

Sacma sapan konular açmayın bu forumda her sene ilk bine giren onlarca kişi var.
    2013 yılında bunlardan biri de bendim

'13'teki ilk 1000'dekilerden biri de bendim

• 10k yapanın burada işi ne ki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Don Quilote kullanıcısına yanıt
    Hll qnq

• quote:

Orijinalden alıntı: FırtınalıDenizinYolcusu

quote:

Orijinalden alıntı: Missandei

quote:

Abartma be güzel kardeşim. Galatasaray'da çok iyi bölümler var. Belli bir not ortalamasını yakalarsan Sorbonne'dan da diploma alabiliyorsun.

1k girecek kadar zeki birinin Türkiye de okuması çok garip değil mi?

• DHdeki herkes 1.90 boy sarışın zeki ve yakışıklı@Psikolog Adayı

Kendi sağlık ocağı doktorum össde 173. olmuş biri, cerrahpaşada okumuş @Missandei

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evdeki Sinek -- 4 Ocak 2016; 21:55:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doktor Burak

DHdeki herkes 1.90 boy sarışın zeki ve yakışıklı@Psikolog Adayı

Kendi sağlık ocağı doktorum össde 173. olmuş biri, cerrahpaşada okumuş @Missandei

Cerrah paşada okumuş ve aile hekimi trolololo

• Valla bak istyorsan nerde olduğunu söyliyim uğra bir ara

• adam ygs bölümünde bütün soruları bana çözdürüp kendi yapmış gibi buyur kardeş diyip millete cevabını paylaşıyordu sonradan anladım
  • Nancy Ajram kullanıcısına yanıt
    Bide ben

• Ben hatırlıyorum, çok iyi çalışanlar vardı. Forumda en güzel bölümlerden biri.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.