Şimdi Ara

YGS LYS BİYOLOJİ TAVSİYELERİ VERECEK :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SELAMÜN ALEYKÜM , HAYIRLI CUMALAR MİLLET.
    MF3 İÇİN BİLİYORSUNUZ BIYOLOJİ BAYA ETKILI , BENİ GEREN DERS BIYOLOJİDEKİ KAYNAK SEÇİMİM
    BANA YARDIMCI OLABILECEK AYRICA BU ANKETI OKUYACAKLAR ICIN YARAR SAGLAYACAKTIR . SİZDEN BEKLENTIM;
    ÖZGÜN SORU+ÖSYMTARZİ+BENİ SIKMAMASI+AYNI TİPLİ SORULARIN TEKRARLANMAMASI BIZLER ICIN IYI OLACAK, SUAN ELİMDE
    3 KAYNAK VAR BIYOLOJIDEN
    YGS BİLFEN
    YGS LYS FINAL BIYOLOJI (YEŞİL KAPAKLI)
    YGS LYS BİYOLOJİ FEN BİLİMLERİ YILDIZ SERILI BIYOLOJI KITABI VAR
    BUNLAR ARASINDA ELEYECEGIM YERINE BASKA KITAP EKELEYECEGIM VARSA LUTFEN YORUM ATARMIISINZ
    ALLAH RAZI OLSUN GENÇLİK , EYVALLAH.. YGS LYS BİYOLOJİ TAVSİYELERİ VERECEK :)
     YGS LYS BİYOLOJİ TAVSİYELERİ VERECEK :)

• Simya yayinlarini dene okul bize aldirmisti yakin cikti. Hayvan gibi ezber yaptim. Sinavda yorumlari hep yanlis aldim. Cok uzuldum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam palme a-b sb kesinlikle cozmelisin, edinebilirsen biyo ders kitaplarinin hepsini edin ve asel biyoloji notlari var her gece uyumadan bi goz gezdirirsen cok faydasini gorursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Finali herkes ovuyor bende begeniyorum fakat bende fen bilimleri pembe kapakli var ve harika inanilmaz guzel sorular var bence biyolojiden palme ab + fen bilimleri + haftada 1 tekrar gayet yeterli +25 icin ama biyolojide sorudan cok tekrar daha onemli tabiki farkli sorufa gormek lazim yorumlayabilmek acisindan fakat bu dedigim palme ab+ fen bilimleri yeter zaman kalirsa finali de bitirirsin misss

• BİLFEN İ ÇÖZMEYEYİM Mİ GENÇLER
  • Bilfenin lys sbsini de al bilfen piyasadaki açık ara en kazık ve en iyi kitap

• Palme A-B hem konu anlatımlısı hem soru bankası

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fizik lys kitap önerisi
    10 yıl önce açıldı
    TYT FEN KİTAP ÖNERİSİ
    4 yıl önce açıldı
    Lys sayısal kitap önerileri ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bilfen alma pişmanlıktır sınavla uzaktan yakından alakası yok ama piyasanın en zoru

• Bilfen en zor ve farklı soru tiplerini içeriyor ama biyolojiyi gerçekten sevmen lazım yoksa sıkılırsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 iken palme a-b ve fen bilimleri pembe çözmüştüm genel olarak hakim olmana yardımcı fakat 25 netin üstüne seni taşımaya yetmez. Kesinlikle meb kitapları özellikle 12.sınıf cok iyi. Simya iyi, final iyi, Bilfenin deney sorulari çok iyi

• palme a-b soru bankasını mutlaka çöz derim başka bişi demem.
  • 28-2 yaptım
    Gözü kapalı bilfen al

• Campbell al baştan sona oku

• O yeşil final çok gereksiz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.