Şimdi Ara

Ygs lys arsivleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
4
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar mezuna kaldim saglam arsivi olan varsa atabilirmi yada onereceginiz bi site falan varmi . Ztv ygs lys konulari cok saglamdi onlar varsa atarmisiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip

• Ztv videoları vardı sildim resmen çöpdü neresi iyi?

• Ben sevmistim nerden bulmustun

• up

• Üyelik bulmusdum zamanında o zaman indirmişdim

• Yukari

• Takip

• bulunsun

• Friendly up.
  • +

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dersdeo olur mu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sende varmı ?
  • Spam yapmayı sevmem sürekli aynı şeyi de yazmam. Arkadaş sorduğu için bilgi vermek istiyorum. Önümüzdeki yıl bütün YGS konularını en baştan anlatacağımız ve sorularımızın her birinin deneme kalitesinde olacağı konu anlatım videoları çekeceğiz dökümanlarımız hazır bile. Dökümanları PDF olarak paylaşacağız , Performans Sınavları Genel Tekrar Sınavları Konu Taramalar ve Etüt Testleri Çözeceğiz. LYS için de aynı çalışmaları elimizden geldiğince yapacağız. Karekök Yayınları ile görüşme halindeyim ikna edebilirsem LYS ve YGS Matematik Soru Bankalarının Çözümlerini Yapacağız. Kuruş Para da İstemeyeceğiz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MatAkademi -- 25 Mayıs 2015; 22:59:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MatAkademi

Spam yapmayı sevmem sürekli aynı şeyi de yazmam. Arkadaş sorduğu için bilgi vermek istiyorum. Önümüzdeki yıl bütün YGS konularını en baştan anlatacağımız ve sorularımızın her birinin deneme kalitesinde olacağı konu anlatım videoları çekeceğiz dökümanlarımız hazır bile. Dökümanları PDF olarak paylaşacağız , Performans Sınavları Genel Tekrar Sınavları Konu Taramalar ve Etüt Testleri Çözeceğiz. LYS için de aynı çalışmaları elimizden geldiğince yapacağız. Karekök Yayınları ile görüşme halindeyim ikna edebilirsem LYS ve YGS Matematik Soru Bankalarının Çözümlerini Yapacağız. Kuruş Para da İstemeyeceğiz .

Biz kim miyiz? MATAKADEMİ

• Olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.