Şimdi Ara

Ygs kimya için tavsiyeleri bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
2
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kimyayı ne kadar sürede ne kadar çalışarak halledebiliriz? Hangi kaynağı önerirsiniz -tmyim temelim yok-

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• videoya zaman ayıramam dostum sonuçta tmyim o kadar lüksüm yok belki de fene zamanım bile artmayacak

• yukarı

• güvender konu anlatım + palme sb
  • quote:

Orijinalden alıntı: Empty Words.

güvender konu anlatım + palme sb

Güvender konu anlatımı nasıl hocam? Bi kaç kişi kolay dedi de sen kullanıyormusun?
  • Palme

• Fem simetri ile palme arasındayım hangisi daha kısa öz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Palme soru bankasin alma bence bi tm ci icin zor gelebilir. Bence sen fem simetriyi al bitir, 2 haftada 0 dan bitirrsin 7-8 net yaparsin. Ygs kimyasi kolay zaten

• Çükütüs kullanıcısına yanıt
    Fem simetriyi alayım o zaman. Çok fazla deneme çözüyorum zaten soru bankası şart mı dersin?

• quote:

Orijinalden alıntı: Çükütüs

Palme soru bankasin alma bence bi tm ci icin zor gelebilir. Bence sen fem simetriyi al bitir, 2 haftada 0 dan bitirrsin 7-8 net yaparsin. Ygs kimyasi kolay zaten

2 haftada alacak sinetriyi biterecrk 7 8 net yapcak cok zor ekstra bi soru bankasi bitirmeZse yapamz

• soru bankası şart mı yani? çok vakit ayırma lüksüm yok o yüzden soruyorum

• Kardesm kendmden biliyorum oyle bi simetri ile 7 8 net yapılsa ydi herkez kimya da ucardi ama onu bitirmek bi 3 4 tne kesssn getiri

• soru bankası da bitirmeye çalışırım o halde napalım teşekkürler

• .Soru çeşidi yok ki ygs kimyada denemelerde yapamadıklarının üstüne düşşen yeter.7-8 net yapılır yani konu anlatımı kısmını iyice anlarsan.(K.N kitabındaki sorular çözülcek tabi))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 20alper20 -- 23 Kasım 2014; 15:35:14 >
  • Kardeş ygs kimyada tavsiye ve taktik falan olmaz hepsi 1-2 haftalık konu.Adam akıllı çalıştıktan sonra orta düzey bi soru bankası çözdüğün zaman bi sıkıntı kalmaz.Soru bankasınıda birey b ya da fem önerebilirim . . .
  • 2 haftada bitirip düzenli tekrar etsen yeterli olur. Sb bitirmene gerek yok.

• Soru bankası almasam önereceğiniz sorularla beslenmiş kitap varmı ya da hangi kitabı önerirsiniz?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.