Şimdi Ara

YGS ile önlisans ihtimali..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ygs puanı ile istanbul üni. marmara üniversitesi ya da istanbuldaki tam burslu özellere ygs puanı ile girme ihtimali ne kadardır? genelde sınavsız bölümler ya ondan sordum.

• up... biri bir şey dese kafi arkadaşlar.
  • Bak dostum şu linkten listeleme yaparak bulabilirsin. Mesela üniversite kısmına marmara doluluk kısmına ordan ygs ile yada hem ygs ile hem sınavsız seçersen geçen sene nasıl yerleşme olmuş anlarsın diye düşünüyorum.
    http://www.dogrutercih.com/program2012/tablo3/goster
  • quote:

Orijinalden alıntı: erciyesharita

Bak dostum şu linkten listeleme yaparak bulabilirsin. Mesela üniversite kısmına marmara doluluk kısmına ordan ygs ile yada hem ygs ile hem sınavsız seçersen geçen sene nasıl yerleşme olmuş anlarsın diye düşünüyorum.

tamam baktımda mesela şu durum var. ek kontejyan kılavuzunda orda sadece sınavsız yazan bölümler mevcuttu. şimdi merak ettiğim ek kontejyana kalmadan ygs ile biri tercih etseydi yerleşebilir miydi? yoksa sadece sınavsızlar tercih etti diyemi boş kalıp ek kontejyanda listelendi.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheWalkingDead

quote:

Orijinalden alıntı: erciyesharita

Bak dostum şu linkten listeleme yaparak bulabilirsin. Mesela üniversite kısmına marmara doluluk kısmına ordan ygs ile yada hem ygs ile hem sınavsız seçersen geçen sene nasıl yerleşme olmuş anlarsın diye düşünüyorum.

tamam baktımda mesela şu durum var. ek kontejyan kılavuzunda orda sadece sınavsız yazan bölümler mevcuttu. şimdi merak ettiğim ek kontejyana kalmadan ygs ile biri tercih etseydi yerleşebilir miydi? yoksa sadece sınavsızlar tercih etti diyemi boş kalıp ek kontejyanda listelendi.

Ek kontenjan ile yerleştirmelerde sadece dolmayan yerler değil kazanıp kayıt olmayanlardan dolayıda yer olabiliyor. Onu bilemediğimizden dolayı soruna yanıt veremeyeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheWalkingDead

arkadaşlar ygs puanı ile istanbul üni. marmara üniversitesi ya da istanbuldaki tam burslu özellere ygs puanı ile girme ihtimali ne kadardır? genelde sınavsız bölümler ya ondan sordum.

Kardeş genelde İstanbul , İzmr gibi şehirleri mesek lseleri full dolduruyor.İstersen gene de dogrutercih.com dan bak bir.Orada yazıyor sadece sınavsız ile doldu HEM YGS HEM sınavsızla doldu fln yazıyor bır bak fıkrın olur az cok.
  • Öncelik meslek liselerinin onların talebi bittikten sonra normal puanla alınmaya başlanıyor. Eğer meslek liselilerin hepsi yerleşirse puanla alınmıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KIRIK OBP İLE TIP
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.