Şimdi Ara

Ygs için Ssli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar şu anki netlerim çok düşük anadolu lisesindeyim sayısalım fotoğraftada gördüğünüz gibi netlerimi arttırmak için şu kalan kısa sürede neler yapabilirim özellikle matematik icin hedef mf4 100k
    Ygs için Ssli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PİLOTDENLİ -- 16 Ocak 2017; 20:21:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hedef yüksekse seneye için şimdiden çalışmaya başla seneye ulaşırsın hedefine
  • quote:

Orijinalden alıntı: battalgazi137

hedef yüksekse seneye için şimdiden çalışmaya başla seneye ulaşırsın hedefine

Mf4 100k hedef

• Uppp

• PİLOTDENLİ kullanıcısına yanıt
    sınavın zorluğuna da bağlı arkadaş 95 netle 90k gibi bişey olumuştu geçen sene zor bir sınavda bundan biraz daha iyiyle olabilir
  • Gecen sene ygs2 95k

Tr 33d 6y

Sos 12d 2y

Mat 26d 0y

Fen 28d 10y

Belki isini gorur

• quote:

Orijinalden alıntı: enginaar2016

Gecen sene ygs2 95k

Tr 33d 6y

Sos 12d 2y

Mat 26d 0y

Fen 28d 10y

Belki isini gorur

26 d 0y için nasıl çalıştın hocam?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hacim daha duz foto koymayi/cekmeyi beceremiyon bosver ugrasma bence memleketin copcuye de ihtiyaci var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PİLOTDENLİ kullanıcısına yanıt
    Calismadim desem yeridir hocam karekok sb yarisini falan cozdum 10 tane falan da bolum denemesi cozdum

• O adamın çöpçü olup insanlara yapacağı yararı,sen bu kafayla doktor mühendis olsan dahi yapamazsın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukylm34

O adamın çöpçü olup insanlara yapacağı yararı,sen bu kafayla doktor mühendis olsan dahi yapamazsın...

Tmm knk

• quote:

Orijinalden alıntı: menesozun

Hacim daha duz foto koymayi/cekmeyi beceremiyon bosver ugrasma bence memleketin copcuye de ihtiyaci var

Kardeşim düz çektiğim zaman ekran almıyor uzaktan çekmek zotunda kalıyorum ve görünmüyor o yüzden yan çektim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PİLOTDENLİ -- 16 Ocak 2017; 22:26:17 >
  • Upp nolur boş muhabbetlere girmeyelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: PİLOTDENLİ

quote:

Orijinalden alıntı: menesozun

Hacim daha duz foto koymayi/cekmeyi beceremiyon bosver ugrasma bence memleketin copcuye de ihtiyaci var

Kardeşim düz çektiğim zaman ekran almıyor uzaktan çekmek zotunda kalıyorum ve görünmüyor o yüzden yan çektim.

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LazerBülbül -- 27 Nisan 2021; 4:2:6 >
  • beyler ne gereksiz yorum yapıyorsunuz cidden tam anlamıyla gereksiz ilk önce arkadaşımızın ne dediğine bakın ygs demiyor mf4 100k diyor. bu sıralama rahatlıkla yapılabilir az biraz sıkarsa kendini günde düzenli 5-6 saat çalıssa 60-70k her türlü olur ayrıca ygsde 200k falan da olsa rahatlıkla çeker bu sıralamayı takma sen burdakileri kardeşim onlar da senin gibi mezun veya üniversiteli liseli boşver yani sen yoluna bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speedyfreeder

beyler ne gereksiz yorum yapıyorsunuz cidden tam anlamıyla gereksiz ilk önce arkadaşımızın ne dediğine bakın ygs demiyor mf4 100k diyor. bu sıralama rahatlıkla yapılabilir az biraz sıkarsa kendini günde düzenli 5-6 saat çalıssa 60-70k her türlü olur ayrıca ygsde 200k falan da olsa rahatlıkla çeker bu sıralamayı takma sen burdakileri kardeşim onlar da senin gibi mezun veya üniversiteli liseli boşver yani sen yoluna bak

Artık Lysye mi calissam acaba hocam sizce?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.