Beyler bu ygs fen kısmında çıkan eleyici sözel soruları nereden halledebiliriz ? Elimde meb kitapları var fakat nasıl çalışacağımı bilmiyorum ayrıca meb kitapları için lise boyunca bize verilen kitapları mı baz alacağız yoksa son güncellenen meb kitapları mı ? Tecrübeli arkadaşlar yardım edebilirse sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
DwarfDwalinD
kullanıcısına yanıt
o eleyici sorularda hiçbir şey yok tek gereken sakin olmak ve soruları kısa sürede yapmaya çalışmadan mantıklı mantıklı okuya okuya çözmek. meb kitaplarının ünite sonu değerlendirmelerine bakabilirsin. Kitapların da o seneki 12. sınıflara 9.sınıftan beri verilen kitaplar olması gerek mantıken. Allah yardımcınız olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: phsna
o eleyici sorularda hiçbir şey yok tek gereken sakin olmak ve soruları kısa sürede yapmaya çalışmadan mantıklı mantıklı okuya okuya çözmek. meb kitaplarının ünite sonu değerlendirmelerine bakabilirsin. Kitapların da o seneki 12. sınıflara 9.sınıftan beri verilen kitaplar olması gerek mantıken. Allah yardımcınız olsun.
çok sağolasın hocam ama birkaç yerde okumuştum işte sınavda çıkan cümleler meb kitabındaki deneylerde aynen yazıyordu falan diye o yüzden sordum nasıl çalışayım diye.Şimdi koskoca kitabı taramaya kalksam çok vakit alacak dikkat edilmesi yerler var mı acaba diye sormak istedim cevabın için sağol.