Şimdi Ara

Ygs için Neler Götürülmeli ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kalem,silgi,kimlik felan neler konulcak söylermisiniz ? Sonra gidince madur olmuyalım ..

2 Uclu kalem 1 kurşun 2 silgi 2 uc kutusu , kimlik , öss sınav giriş kagıdı , vesikalık arkasında adım soyadım tc mi yazdım.Şeker,gofret,su yarın bimden alırım.Başka yanımıza ne alıncak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linksiz -- 10 Nisan 2010; 22:34:47 >

• öss kalktı kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: atac1m

öss kalktı kardeş

Duruyorda ismi degişti
  • Pikniğe değil sınava gideceksin küçük kardeşim.

Yanına bir tane adam gibi (Rotring) mekanik kalem, kalem ucu, 2B kurşun kalem, kalem açacağı, silgi, su al yeter. Sınavdan önce acıkmamak ve fazla susamamak için bir muz yiyebilirsin. Hadi kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 10 Nisan 2010; 22:36:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: linksiz

quote:

Orijinalden alıntı: atac1m

öss kalktı kardeş

Duruyorda ismi degişti

öyle olsun.
  • Kimlikteki resim 6 ay önce çekilmiş olması gerekir mi lütfen acil cevaplarsanız sevinirim.
  • YOK SANIRIM...ÇÜNKÜ ÇOĞU ARKDAŞIMIN YOK
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRiverStyx

Kimlikteki resim 6 ay önce çekilmiş olması gerekir mi lütfen acil cevaplarsanız sevinirim.

Eğer kimliktekine benzemiyorsanız.Bir adet son 6 ay çekilmiş vesikalık fotoğraf yanınıza alınız.Arkasına isminizi soyadınızı tc kimlik numaranızı yazısınız.Bildigim budur kesin bişey diyemiyorum.
  • Tamam teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.