Şimdi Ara

YGS için en iyi Türkçe ve Coğrafya kitapları ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
5.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben foruma yeni üye oldum öncelikle herkese selamlar,saygılar.
    İstanbul Beşiktaş Atatürk Lisesinde son sınıf okuyorum.Bende bu bölümü çoğu takip eden gibi üniversite sınavına hazırlanıyorum.
    Alanım sayısal,temelim sağlam,okulda iyi olduğu için sayısal alanlarda hiç problem çıkmıyor.
    YGS denemelerinde matematikte 40ta 38-39 , fende 40ta 36-37 çıkarabiliyorum.
    Fakat gelelim sınavın baş kısımlarına.
    Tarih felsefe ilgim olduğu için bilgimde az çok var sınavlarda genelde yetiyor.
    Fakat Türkçe ve Coğrafyada sorunlar var.Aşırı fazla olmasada hepinizin istediği gibi yüksek bir bölüm istediğim için yapabileceğim yanlışları minimuma çekmek istiyorum.
    Uzun lafı kısası bu yüzden sizlerden bana;

YGS Türkçe Konu Anlatım Kitabı :
    YGS Türkçe Soru Bankası :

YGS Coğrafya Konu Anlatım Kitabı :
    YGS Coğrafya Soru Bankası :

önerilerinizi bekliyorum.Bence çoğu kişide bilgilerinizden faydalanacaktır.
    Teşekkürler.

• Ayrıca birşey daha sormak istiyorum konuyla alakalı.

Bir arkadaşım Bahçeşehir Üniversitesinin Türkçe yaprak testlerini önermişti.Acaba aranızda çözen/beğenen varmı ?
  • Yokmu bir yardım :)
  • YGS Türkçe Konu Anlatım Kitabı + YGS Türkçe Soru Bankası : Fem Yayınları

YGS Coğrafya Konu Anlatım Kitabı : Güvender
    YGS Coğrafya Soru Bankası : Fem

Türkçeden netini yüksek tutmak istiyorsan bol bol paragraf sorusu çözmeni tavsiye ederim,kolay gibi görünsede asıl yanlışlar oradan çıkıyor hep.
    Tarihim yetiyor demişsin ama aklında bulunsun yine,Pratikyol Yayınlarının Ezberbozan Tarih adlı kitabı çok faydalı,gerçekten ezberbozan nitelikte
    Coğrafya içinde bol bol nüfus,yerleşme,harita bilgisi testleri çözmeni tavsiye ederim.
  • Çok teşekkürler,tavsiyelerini dinleyeceğim :)
  • Hiçbir sayısal öğrencisi son 45 yılın çıkmış sorularını çözüp yanlışlarının üzerine gitmeden YGS Türkçe'de full veya ona yakın sonuçlar beklememeli bence. Yararı yadsınamaz oluyor.
  • konu anlatımlı olarak hepsini güvender soru bankası fem yada güvender
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.