Şimdi Ara

Ygs Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tecrübeli Arkdaşlara Soruyorum Ygsye Çalışmaya Başlıcam 11.Sınıfın Sonundayım Mimarlık İstiyorum Ancak Derslere Nasıl Caşışcağımı Falan İyi Bilmiyorum Biraz Yardım Ne Zaman Tekrar Edicem Nasıl Tekrar Edicem Bi KOnuya Ne Kadar Çalışmalıyım En Az Kaç SoRU Çözmeliyim Lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: EmRe4440

Tecrübeli Arkdaşlara Soruyorum Ygsye Çalışmaya Başlıcam 11.Sınıfın Sonundayım Mimarlık İstiyorum Ancak Derslere Nasıl Caşışcağımı Falan İyi Bilmiyorum Biraz Yardım Ne Zaman Tekrar Edicem Nasıl Tekrar Edicem Bi KOnuya Ne Kadar Çalışmalıyım En Az Kaç SoRU Çözmeliyim Lütfen

Aynen bende başlamadım, arada mat1 çözüyorum.Yazında fazla çalışmayı düşünmüyorum, hakkımızda hayırlısı.Yinede konuyu takip ediyorum.

• Aynen bende başlamadım, arada mat1 çözüyorum.Yazında fazla çalışmayı düşünmüyorum, hakkımızda hayırlısı.Yinede konuyu takip ediyorum.
    Paylaş

Bende Aynen Öle Mat1 Çözüyom Ama Hocalar Geliyo Geç Kaldınız Falan Diyo Yazın Ygs yi Yarılarsam Lys Ye Hızlı Başlarım Dersehanede Ygsyi Tekrarlamış Olurum
  • quote:

Aynen bende başlamadım, arada mat1 çözüyorum.Yazında fazla çalışmayı düşünmüyorum, hakkımızda hayırlısı.Yinede konuyu takip ediyorum.
    Paylaş

Bende Aynen Öle Mat1 Çözüyom Ama Hocalar Geliyo Geç Kaldınız Falan Diyo Yazın Ygs yi Yarılarsam Lys Ye Hızlı Başlarım Dersehanede Ygsyi Tekrarlamış Olurum

Kime sorsam yazın kasma diyor, kurbandan sonra kesilirsin diyorlar.Yazın yavaştan TR Sosyal Kimya'yı bitirirsem yeter bana.
  • Ben Kimseye Sormadımda Tr Sosyal Kimya Niye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmRe4440 -- 19 Nisan 2014; 21:43:39 >
  • quote:

Ben Kimseye Sormadımda Tr Sosyal Kimya Niye

TR Ve Sosyal sözel, Kimya basit diyorlar.Matematiğide hazirana kadar bir şekilde hallederim inşallah.
  • Tavsiyem yazin kafanizi bosaltin tatil yapin sonra tam baslarsiniz. Oyle ben hemen yazdan basliyim ygsyi bitiriyim her gun duzenli calisarak derseniz zor is. Hizli giden atin boku seyrek duser. Dersaneyi takip et yeter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kpss hakkında
    16 yıl önce açıldı
    mat lys hakkında
    10 yıl önce açıldı
    Kpss hakkında
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaslar tecrübeli biri olarak konusuyorum. Dediklerimi düzgün yapan biri ilk 20k ya cok rahat girebilir.

Okuldaki dershanedeki hocalar sizi hemen ygsye baslatmak için geç bile kaldınız diyorlardır.

Yazın sayısal öğrencisi mat fiz kim bio geo hepsini bitirmesi gerek. ( yani bitirirse cook rahat olur.) daha sonra ygsye kadar yaklasık 6 7 ay sadece deneme cözsün. Ygsde en az 140 net yapabilir. Tabi ygsye kadar sadece ygs değil lysyede bakmak gerekir. Ygs bittiğinde lys fiz lys geo bitmesi gerek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jabba The Hut

Tavsiyem yazin kafanizi bosaltin tatil yapin sonra tam baslarsiniz. Oyle ben hemen yazdan basliyim ygsyi bitiriyim her gun duzenli calisarak derseniz zor is. Hizli giden atin boku seyrek duser. Dersaneyi takip et yeter

Yazın Zaten Tatil Yapamıyom Sap Gibi Pc Nin Başında Geçiyo Ufak Bi Anlat Sana Sorumun Cevabını
  • Aklınız varsa lys kasin ygs zaten bitiyor bitiriyor insanı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: avenged_sevenfold

Aklınız varsa lys kasin ygs zaten bitiyor bitiriyor insanı

İyide Ygs Zaten Eleme Sınavı Onu Geçemezsek Yani Çalışmazsak ? Napcaz
  • arkadaslar ygsyi es geçmemek lazım. Ygsde düşük alan biri lysye calısamıyacak hale geliyor. Hep mezuna kalmayı düşünüyor. Bizim hocalar hep " adam olacak cocuk ygsde anlasılır " diyorlar.

• Do?ukan Karde? Yyice ANnaltsana Derslere Nasyl Çaly?ym Ne Zaman Tekrar Ediyim Kitaby Bitirdikten Sonra Falan NAPYM i?YMY Yaryycak Bi Kaç Tüyo versene
  • ygs kimya : cok nankör bir derstir konu anlatımını bitirirsin ilk 5 deneme 13 soruda 11 12 yaparsın daha sonra 6 7 ye düşer. Düşmemesi için bol soru çözmek lazım. Konu anlatımını bitirmen en fazla 1 hafta.

Ygs biyoloji : not tutarak calısmak lazım. Bol soru çözmek lazım. Konu anlatımını bitirmen en fazla 20 gün sürsün.

Ygs fizik : alt yapı olması lazım. Alt yapı yoksa cok zor işin. Konu anlatımını bitirmen en fazla 20 gün sürsün.

Ygs matematik : aslında en kolayı ama öğrenci genelde anlamamak için kendini zorluyor. Konu anlatımı en fazla 30 gün sürsün. Daha sonra bol bol soru hedefiniz ygsde 20 25 soru yapmak olmasın. 35 soru hedef koyun. Ben baslarken 15 netle basladım ygsde 32 yaptım.

Ygs geometri : bol soru çözülmesi gereken ders. Görmeyle alakalı. Konu anlatım süresi en fazla 10 gün.

Ygs toplam 90 günde bitti gördüğünüz gibi :) bundan sonra bol bol test cözmeniz lazım.

• Mesela Mat Taki Formülleri Unutmamak YÇin Biolojideki Sözel Konularu Uuntmamik YÇin NASIL Çaly?malyyym
  • öncelikle ezber yapmamalısın.matematik bol soru çözünce zaten formülleri adın gibi biliyorsun. Biyolojidede her seyi şekle dök. Mesela sindirim sistemini çiz bir kagıda üstüne notlar yaz. Yapıstır duvarına.

• Yazarak Çaly? Diyolar O Nasyl Oluyo Fizik Ve Kimyada Napyyym
  • yokmu analtcak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.