Şimdi Ara

YGS GEOMETRİ KİMDEN İZLENMELİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar normalde okullar açıldığında geometriye başlayacaktım ama her gün her gün matematik çok sıkıyor bu yüzden biraz da geometri katmak istiyorum içine.

Geometrim sıfır bu yüzden bry a sb ve bry b sb var. İlk önce a dan çözüp sonra b ile pekiştirmek istiyorum.

İzlemek için hangi hocayı önerirsiniz?

• tekin hoca temelden baslamak icin en iyisi bence ama cok ucuz olmakla birlikte parali. eger para vermeden izlemek istersen de ceyhun hocanin videolarini incelemeni oneririm ozellikle su aralar yukledigi kilittasi serileri guzele benziyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldTheDeat -- 27 Ağustos 2017; 13:20:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldTheDeat

tekin hoca temelden baslamak icin en iyisi bence ama cok ucuz olmakla birlikte parali. eger para vermeden izlemek istersen de ceyhun hocanin videolarini incelemeni oneririm ozellikle su aralar yukledigi kilittasi serileri guzele benziyor.

Sağ olun hocam şimdi başladım ceyhun hocadan ilk 6 konuyu atmış böyle daha iyi aslında hepsini attıkça izlerim. 38 konu gözüküyor bry sbde. Geometri çalıştığım her gün 1 ünitesini bitirsem iyi olur galiba aslında geometri nasıl çalışılır hiç bir fikrim yok
  • Up.

Kösetaşi nedir hocam uçgenleri mi anlatiyor? Pdfi çikti alip mi çaliştin yoksa soruyu yazarak mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT MAT NEREDEN DİNLENİR
    4 yıl önce açıldı
    TYT-AYT GEOMETRİ KENAN KARA PDF
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.