Şimdi Ara

YGS GEOMETRİ İÇİN ÖNERİLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Mezuna kaldım meslek çıkışlıydım hiç sevmezdim geo falan görmediğimden de olabilir ancak kafaya koydum boş bırakmak istemiyorum 3-4 net çıkartmak istiyorum. Sizce hangi konulara çalışmalıyım 3-4 net için veya geometriyi şöyle çalış falan gibi taktikleriniz varsa oda iyi olur ?

• masteyen kullanıcısına yanıt
    antrenmanlarla geometri1-2 ve ygs için güvender kolay geometri soru bankası olarak fem ilk adım ile başla,video olarak şenol hoca'yı falan izle,gerisi gelir
  • Yarın alıp 1.kitaba başlıyacam inş 5günde hallederim o kitabı peki hani agırlık vermem gereken konular var mı ?
  • Geo karekok 0 önerilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi antremanlarla mat1 ve karekök 0 aynı tarz kitap sanıyorum hangisini almalıyım bilgim hiç yok degil ama kötüyüm saglam temel olsun istiyorum lysdede lazım oluyor temel.
  • bence karekök e antrenmanlara falan girme al bi üçgenler fasikülü onu çöz daha iyi sıkılmazsın hemde daha iyi bence
  • En sevmediğim olay kararsız kalmak Ama karekök daha mantıklı geliyor sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Geometri öneri
    5 ay önce açıldı
    TM için TYT FEN hakkında..
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Karekök Geo 0 alma ben aldım pişmanım . bende farklı kaynak alacağım.
  • Hayda ne alsak ya
  • antremanlarla geo 1 10 numaradır,niye diyecen?
    temel olmayan adama temeli attırır,ara sıra baba sorular verir,güzeldir yani,tavsiye ederim başkan :)
    sonra güvender,birey gidersin . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charger R T

antremanlarla geo 1 10 numaradır,niye diyecen?
    temel olmayan adama temeli attırır,ara sıra baba sorular verir,güzeldir yani,tavsiye ederim başkan :)

Neyse mat ant1 çözüp begenmıstım en kötü hız kazanmıstım ama artık en kötü karar kararsızlıktan iyidir diyip alacam yarın ant geo1 i inş boş çıkmaz
  • geo icin cok soru cozmelisin. bi sure sonra görürsün soruyu ne istediğini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben ant geo kullandım memnunum içinde hard sorular var ama çözülmeyecek kadar değil üstüne düşersen o kitap iyi temel attırır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: masteyen

quote:

Orijinalden alıntı: Charger R T

antremanlarla geo 1 10 numaradır,niye diyecen?

Neyse mat ant1 çözüp begenmıstım en kötü hız kazanmıstım ama artık en kötü karar kararsızlıktan iyidir diyip alacam yarın ant geo1 i inş boş çıkmaz

başlarda boş gelecek,bırakma beni dinle,ilerledikçe dediğimi daha iyi anlıyacaksın,ayrıca çalıştınmı mesela,benzerliğe çalıştın değilmi?
    orada bırakma,al eline kaynak,çözmeye çalış,ilk başta çözemiyecen zorlanacan,karnına ağrılar girecek,sonra çözümlü sorulara bak,sonra tekrar çözmeye giriş . .

• arkadaşlar bugün kısmet oldu kitap almak kitapçı kızla baya samiyim ve bana 40Seansta Kolay Geometri-Okyanus Yayınları bu kitabı tavsiye etti aldım bende.
    İlk seansı bitirdim az önce ve güzel yada ilk konu olduğu için zevkli geldi bilmiyorum biraz daha çözdukce yazarım fikirlerimi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.