Şimdi Ara

Ygs fizikten 10net isteyenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
3
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bayanlar okyanusun 40 seansta fizik kitabı var çözen var mı bilmiyorum ama kitabın içeriğinde kitabi bilirseniz soruların %70 ini yapacağımızı söylüyor normalde fizik çalışmayacaktm zor ve anlamıyorum diye bu kitabı aldım her akşam bi seans calissam ortalama 1 saatte bitiyor 40 günde biter aradan çıkarırım 14 fizik sorusnun da %70ini yani 9.10 arası yaprim diyorum ne diyorsunuz cozen var mı kitabi tavsiyelerinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rez

• 40 seans mat ı çözüyorum bunda da %70 ini yaparsın diyor bakalım görecez, fiziği de almayı düşünüyorum nasıl öğretici mi ?
  • Okyanus 40 seans fizik kitabı temel atmada iyi kitaplar arasındadır.Ayrıca sözel kısımlar görsellerle desteklenmiş hoşuma gitti.40 seans + çözümlü sb = 7+ net bence.Benim 5-6 geliyor şuan 18.seanstayım.

• Belki ygs de 10 yaparsın ama lysde 2-3 net anca o bilgilerle

• TMciyim ama gözüm korktu 460 sayfayı görünce..
    Sizce almalı mıyım? Fenden 4-5 net geliyo 95 net falan yapıyorum fizikten 5 fenden 5 gelse 100 net 3 ay kaldı hedef 110-115 zaten

• Ben TM'yim. Aldım ve ilk iki seansı bitirdim. Fizikten 5 net bile gelse benim için kardır. Onun için bitireceğim. Kimya ve Biyolojiden de toplamda 15 net yapsam işi bitiriyorum zaten. Hedef 20 net.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tyt fizik
    geçen yıl açıldı
    tyt-ayt fizik
    6 yıl önce açıldı
    Tyt matematik...
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MajoooR

TMciyim ama gözüm korktu 460 sayfayı görünce..
    Sizce almalı mıyım? Fenden 4-5 net geliyo 95 net falan yapıyorum fizikten 5 fenden 5 gelse 100 net 3 ay kaldı hedef 110-115 zaten

Gerek yok hocam kimya kasın, bilmiyorum fizikte basit konu var mı ama varsa videolarla öğrenin, biyolojide de aynı şekilde 10-15 net yaparsınız garanti.
  • ygs fizik, fizik değil tamamiyle sözel kelime oyunlarıyla eliyorlar. dikkatli olan fuller
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dikten inen dikme

quote:

Orijinalden alıntı: MajoooR

TMciyim ama gözüm korktu 460 sayfayı görünce..

Gerek yok hocam kimya kasın, bilmiyorum fizikte basit konu var mı ama varsa videolarla öğrenin, biyolojide de aynı şekilde 10-15 net yaparsınız garanti.

Hocam en anlamadığım ders kimya zaten o 5 netin 2-3 ü fizikten geliyor ama bi kez daha kimyaya şansımı denicem ocakta

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.