Şimdi Ara

YGS Fizik - LYS Fizik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sizce hangisi zor arkadaşlar ?yani mat 1 de mesela konunun mantıgını kavraman gerek çok soru çözüp soru tipleri fln görmek gerek ama mat2 de ise formülleri bilmek ve mat1 e göre daha az mantık yürütme ve daha az soru çözerek hallediliyor bana göre fizik te ygs - lys farkı fln nedir ikiside yorummu ezbermi fizik 1 i görd
    m ama fizik 2 yi hiç görmedik merak ediyorum

• Fizik tamamen başlı başına bir bela zaten Şahsen şu anlık sayısal dersler arasında en zorlandığım ders fizik benim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrearici -- 23 Eylül 2011; 20:00:29 >
  • matematikte koy formülü çıksın
    biyolojide ezberle yap yorumu
    kimya bişey diyemicem ama en kolaylarından
    fizik istediğin kadar formül ezberle, istediğin kadar yorum yap, istediğin kadar çalıs, olmuyorsa sorun sende değil, fiziktedir. (fizik olimpiyatçısıyım, yeri geldiğinde full çekerim yeri geldiğinde 3net gelir, hala şu ağırlık noktası konusunun ayrıntılı sorularını çözemiyorum öyle bi yeteneğim yok heralde.)
    geometri bol soru çöz halledersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manyetizma

matematikte koy formülü çıksın
    biyolojide ezberle yap yorumu
    kimya bişey diyemicem ama en kolaylarından
    fizik istediğin kadar formül ezberle, istediğin kadar yorum yap, istediğin kadar çalıs, olmuyorsa sorun sende değil, fiziktedir. (fizik olimpiyatçısıyım, yeri geldiğinde full çekerim yeri geldiğinde 3net gelir, hala şu ağırlık noktası konusunun ayrıntılı sorularını çözemiyorum öyle bi yeteneğim yok heralde.)
    geometri bol soru çöz halledersin

aynen öyle sorular oluyorki acayip acayip
    ayrıca ygs fiziği ile lys fiziği farkını anlatırmısın aynı şeymi yoksa lys fizik birazdaha ezbermi
  • ygs fiziği bana daha zor geliyor, çünkü yorum yeteneğinin çok iyi gelişmiş olması gerek, lys fizği ise ezberle formülü koy yerine ( bundada yorum yapman gereken yerler oluyor ama ygs kadar zor değil bence)
  • Ygs biraz daha yorum kalıyor Lys formül ezberlesende yapamazsın fizik cidden acayip bi ders bildiğin konudan yeri geliyo testin çoğu yanlış yeri geliyo fulle yakın.Konunun mantığını kesinlikle öğrenmelisin formüllerle olcak iş değil bu atıyorum ben iş güç enerjide testlerde o kadar iyi değilim ama mantığını bildiğim için lys sorularını rahatça yaptım.Önemli olan konunun mantığını bilmen.
  • Fiziğin matın felan hepsinin yüzüne yüzüne vururum ama şu biyolojiyle sosyal olmayaydı keşke Mantık adamıyım kardeşim ben ezber yapamam mantığını kavramam gerek işin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tyt-ayt fizik
    5 yıl önce açıldı
    Tyt matematik...
    3 yıl önce açıldı
    AYT FİZİK
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheWertigo

Fiziğin matın felan hepsinin yüzüne yüzüne vururum ama şu biyolojiyle sosyal olmayaydı keşke Mantık adamıyım kardeşim ben ezber yapamam mantığını kavramam gerek işin

biyolojide mat. daha fazla mantık kurabılırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manyetizma

ygs fiziği bana daha zor geliyor, çünkü yorum yeteneğinin çok iyi gelişmiş olması gerek, lys fizği ise ezberle formülü koy yerine ( bundada yorum yapman gereken yerler oluyor ama ygs kadar zor değil bence)

bende bunu sormuştum şuanda ısı sıcaklıkta ter döküyorum kafayı yiyecem şimdiki konulara kadar sıkıntı yoktu çalışmak istiyorum ama soruları çözemeyince insan çalışamıyor ,galiba lys fiziğinde istediğim kadar çalışcam ygs fiziği yorum istiyor soruları yapamayabiliyorsun ama lys fizik daha ezbere kaçıyorsa daha iyi :D saolun arkadaşlar yani lys fiziği daha kolay diyorsunuz çalışan yapıyor lys yi ama ygs de mantıgı oturtmak biraz zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: :NeFeS:

Ygs biraz daha yorum kalıyor Lys formül ezberlesende yapamazsın fizik cidden acayip bi ders bildiğin konudan yeri geliyo testin çoğu yanlış yeri geliyo fulle yakın.Konunun mantığını kesinlikle öğrenmelisin formüllerle olcak iş değil bu atıyorum ben iş güç enerjide testlerde o kadar iyi değilim ama mantığını bildiğim için lys sorularını rahatça yaptım.Önemli olan konunun mantığını bilmen.

bendede öyle oluyor soru bankalarında fln yanlışım cok cıkıyor eğer çok dikkatli yapmazsam ama denemelerde ve ygs de çıkmış soruları yapıyorum soru bankalarımı kasıyor benmi anlamıyorum çözemedim halbuki elimdeki soru bankasıda güvender sence lys fizikmi ygs fizikmi daha zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: xLasin

quote:

Ygs biraz daha yorum kalıyor Lys formül ezberlesende yapamazsın fizik cidden acayip bi ders bildiğin konudan yeri geliyo testin çoğu yanlış yeri geliyo fulle yakın.Konunun mantığını kesinlikle öğrenmelisin formüllerle olcak iş değil bu atıyorum ben iş güç enerjide testlerde o kadar iyi değilim ama mantığını bildiğim için lys sorularını rahatça yaptım.Önemli olan konunun mantığını bilmen.

bendede öyle oluyor soru bankalarında fln yanlışım cok cıkıyor eğer çok dikkatli yapmazsam ama denemelerde ve ygs de çıkmış soruları yapıyorum soru bankalarımı kasıyor benmi anlamıyorum çözemedim halbuki elimdeki soru bankasıda güvender sence lys fizikmi ygs fizikmi daha zor

Lys daha zor bence ygs biraz yorum kalıyor fazla ağır olmuyor.Bu seneki ygs ve lys fizik sorularına bakarsan farkı görebilirsin.

• quote:

quote:

quote:

Lys daha zor bence ygs biraz yorum kalıyor fazla ağır olmuyor.Bu seneki ygs ve lys fizik sorularına bakarsan farkı görebilirsin.

baktım banada lys fizik daha karışık geldi galiba onun sebebide ygs fiziğin kolay olması ama ygs fiziği iyi yapacam diyen biri ygs fizikte daha zorlanır bence

• quote:

quote:

quote:

quote:

baktım banada lys fizik daha karışık geldi galiba onun sebebide ygs fiziğin kolay olması ama ygs fiziği iyi yapacam diyen biri ygs fizikte daha zorlanır bence

Ya hiç fikrin olmadığı konu tabiki karışık gelir. LYS Fiziği aşırı büyütme gözünde. Sonuçta sıfırdan yeni bir şey öğreniceksin. Atıyorum, atom fiziğine bakarsan soruları korkutucu gibi görünür ya da dalgalara bakarsan, sanki hiç yapamayacakmışsın gibi gelir de öğrenince kek olduklarını anlıyorsun. Bence YGS Fizik ile LYS Fizik zorluk bazında eşit seviyede diyebilirim. Hatta bazen yoruma bayağı açık soruların gelmesiyle YGS daha kasar.

• quote:

Orijinalden alıntı: barman

quote:

quote:

quote:

quote:

Ya hiç fikrin olmadığı konu tabiki karışık gelir. LYS Fiziği aşırı büyütme gözünde. Sonuçta sıfırdan yeni bir şey öğreniceksin. Atıyorum, atom fiziğine bakarsan soruları korkutucu gibi görünür ya da dalgalara bakarsan, sanki hiç yapamayacakmışsın gibi gelir de öğrenince kek olduklarını anlıyorsun. Bence YGS Fizik ile LYS Fizik zorluk bazında eşit seviyede diyebilirim. Hatta bazen yoruma bayağı açık soruların gelmesiyle YGS daha kasar.

sağol barman forumdaki çoğu kişiye yardımcı oluyorsun.aslında bende senin gibi düşünüyordum yani bilmediğim şey zor gelir diye öğrenince kek soru olacaklarını çünkü birşey zor gözüktüğü zaman yada soru uzun oldugu zaman daha kolay oluyor mesela ygs fiziğide 4-5 ay önce çok karışık geliyordu çalıştım konulara bazı konular çok basit geldi .aklımın karışma sebebi ise bi hoca var dershane işlerinden fln anlar özel okulda çalışmış dershanelerde fln şimdi bizim okulda bana seni dershaneye yazdıralım dedi hoca galiba fettulahçı
    feme yazdıracaktı bende ea yim ama sayısal istiyorum lys fiziğe fln başlamadım dedimki zaten ilk sene umut yok mezun olunca gidicem dedim oda 30 netyaparken 35 yapmak var dedi bende şimdi hiç görmediğim konuyu dershanede anlattıklarında çok zorlanırım korkusuda var .ben sayıal diyince oda dediki sayısalı yapabilecekmisin 11.sınıf konuları fln var dedi 9.sınıfta gördüğünüze benzemez dedi dalgalar konusu fln var dedi benim aklıma lys fiziğinin daha kolay oldugu geldi ama bu adam dershaneye fln öğretmenlik yaptıgından biliyodur dedim buraya sordum benim düşündüğüm gibiymiş hocada edebiyatçı :D
    saolun için rahatladı.(dershaneye mezun olunca gitcem ozmn lys fiziğinde fln zorlanmazmısın diyenler olursa sınav da onlara çalışmayacan sadece mat geo lys kısmında sınav bittiğinde lys fen kısmına başlayacam yazın öyle kurtulur durum inşallah)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaytung1907 -- 24 Eylül 2011; 9:00:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HaGurai

quote:

Orijinalden alıntı: TheWertigo

Fiziğin matın felan hepsinin yüzüne yüzüne vururum ama şu biyolojiyle sosyal olmayaydı keşke Mantık adamıyım kardeşim ben ezber yapamam mantığını kavramam gerek işin

biyolojide mat. daha fazla mantık kurabılırsın.

Hocam yok öyle bişey, biyolojide zibilyon tane terim var aralarındaki ilişki şu bu hallediyorum yavaş yavaş ama biyoda zorlandığım kadar hiçbir derste zorlanmadım, bi de sosyal var tabi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.