Bildirim
YGS Fizik Konu Anlatımı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Bence Lisego dan Ahmet Nuri Akay ın paketerinden al, kitaptan daha ucuza gelir :) Ben kullanıyorum, baya faydası oldu. Bedava sitelerede bakabilirsin ama kitaba para vermeyi göze aldıysan pake al 10 tl -
Hocam YGS fiziği tek kitaptan öğrenmeniz mümkün değil ama içlerinde en iyisi fdd yayınlarıdır -
quote:
Orijinalden alıntı: ozank_95
Hocam YGS fiziği tek kitaptan öğrenmeniz mümkün değil ama içlerinde en iyisi fdd yayınlarıdır
Buraya Yazdım Ama FDD aldım Zaten Sağolasın.Baya Yüzeysel Ama Örnekler Gerçekten çok iyi -
quote:
Orijinalden alıntı: ParsKUKRER
quote:
Orijinalden alıntı: ozank_95
Hocam YGS fiziği tek kitaptan öğrenmeniz mümkün değil ama içlerinde en iyisi fdd yayınlarıdır
Buraya Yazdım Ama FDD aldım Zaten Sağolasın.Baya Yüzeysel Ama Örnekler Gerçekten çok iyi
kitap alman iyi olmuş, Bende hem kitap var hemde lisego nun YGS fizik paketi aldı babam, biri Anlatınca daha iyi Anlıyorum Ben -
Mustafa tekinay hem video anlatım dvd leri hemde kitabı tavsiye ederim -
maltepe yayınları fizik kullanıyorum.Anlatımı güzel yeterli.Resimli filan güzel kitap incele istersen -
http://www.youtube.com/watch?v=A9kueKoLot0 buraya örnek anlatım koymuşlar -
quote:
Orijinalden alıntı: juarga
Bence Lisego dan Ahmet Nuri Akay ın paketerinden al, kitaptan daha ucuza gelir :) Ben kullanıyorum, baya faydası oldu. Bedava sitelerede bakabilirsin ama kitaba para vermeyi göze aldıysan pake al 10 tl
nasıl hocam beğeniyon mu? -
Pi analitik fizik nasıl
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kitabı Almadan Önce 1 Tavsiye Bile Gelmedi Aldıktan Sonra Herkes Tavsiyede Bulunuyor.... -
Çok iyi, tavsiye ederim -
quote:
Çok iyi, tavsiye ederim
Fem dergiden iyimidir ona gore alıyım
Bence iyi -
kitap satıyorum ilgilenirseniz link atayım? Burda link atmam yasak -
quote:
Bence iyi
Aldım hocam hedef 14 te 14!
boş... -
quote:
Orijinalden alıntı: kumtem38
boş...
bunu kitabı alamdan once soyleseydın -
pıyasada adam gıbı kaynak yok kıtap yazdıracaklar bana..! -
antremanlarla fiziğin içi örneklerle dolu
Benzer içerikler
- nesin matematik köyü rezaleti
- medipol dişten tıpa geçiş
- kayseride okunur mu
- alanya alaaddin keykubat üniversitesi yorumları
- yks nasıl okunur
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X