Bildirim
YGS FİZİK KONU ANLATIMI ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
bol çözüm birey iyidir. kaliteli ve her seviyeden soru istiyosan esen de fena değil. -
ben 11.sınıfım bu arada zaten 3 yıldır eseni kullanıyorum memnun sayılırım.Ama şu elektrik ve optik konusunu 2 hafta içinde ygs düzeyinde halletmek istiyorum bu yüzden daha çok yoruma dayalı ve bol örnekli bir kitap istiyorum.Birey dediğiniz gibiyse onu alıcam.Başka öneriler ? -
konu anlatımı olarak birey al kesinlikle.
soru bankası olarak final,fdd takıl kafana göre. -
Kesinlikle Pi Analitik K.A önerrim harika bir kitap fiziği anlıyorum artık :) -
bu arada fem in ygs sorularını çözersen, hepsini anlayarak çözersen ygs de muhtemelen full çekersin ;) -
EN İYİ LYS-YGS KONU ANLATIMLI KİTAP TAVSİYELERİNİZ NEDİR? -
FDD alma kafayı yersin, fizikten soğutur. Matematik ve kimya için konu anlatımlı/rehber sorulu/öss sorulu ve bol testli olarak esen yayınlarını beğenmiştim fiziğide aynı şekilde olur diye düşünüyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: matrock_mamy
bu arada fem in ygs sorularını çözersen, hepsini anlayarak çözersen ygs de muhtemelen full çekersin ;)
Bu sadece fizik icin mi gecerli ? -
kitabı boşver kardeşim youtubeda ertan sinan şahin var tavsiye ederim istersen ücretli paketi alabilirsin.
mağara adamı mısınız kardeşim youtubedan haberiniz yok mu imkanlar gelişti 2021de yoktu youtube sıralamalar çok iyi geldi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X