Şimdi Ara

Ygs fizik?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Son sınavda kimyadan 1y biyolojiden 1y1b yaptım ki sorular da oyle kolay degildi bunlar genelde boyle.tmden gircem zaten ama bi 30 fen yapmam lazım.En büyük sıkıntı fizik.2-3 net yapıyorum.gercek sınavda fizikten 8 yapsam tamamdır.Özellikle mezunlara soruyorum artık fizik sozel mi cıkıyor ve nasıl hangi kaynaktan calısmalıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

bende hepsinden 1 er yanlış falan yapıyordum son sınavda fizik 1 yanlış kimya 5 biyo 4 bence hatalı sorular var körfez 4 denemesi idi.Misal bi soruda glikoz miktarı artıyordu buna hangi organeller sebep olmuş gibisinden soruyordu kloroplast ı kabul etmemiş, fizikte kanun lar hayal gücüne dayanarak mantık yürüterek yapılır demiş, zaten kanun la hayal gücünü gördüm işaretledim yanlış öyle sorular var, bu tarz soruları ygs de soracaklarını sanmıyorum zaten ygs de fen sosyal kolay olur mat la türkçe kasarlar, seninde fen ygs de yükselir diye düşünüyorum

Orijinalden alıntı: elkarun

bende hepsinden 1 er yanlış falan yapıyordum son sınavda fizik 1 yanlış kimya 5 biyo 4 bence hatalı sorular var körfez 4 denemesi idi.Misal bi soruda glikoz miktarı artıyordu buna hangi organeller sebep olmuş gibisinden soruyordu kloroplast ı kabul etmemiş, fizikte kanun lar hayal gücüne dayanarak mantık yürüterek yapılır demiş, zaten kanun la hayal gücünü gördüm işaretledim yanlış öyle sorular var, bu tarz soruları ygs de soracaklarını sanmıyorum zaten ygs de fen sosyal kolay olur mat la türkçe kasarlar, seninde fen ygs de yükselir diye düşünüyorum

Insallah hocam sagolun genelde herkes turkce ve matta zorlanıyor zaten fen zor diyen duymadım burdaki ssli sonuçlarda da cogu kisinin fen 34 35 falandı

LYS Fizik Sorularım
    13 yıl önce açıldı
    YGS-LYS COĞRAFYA KONU ANLATIMLI
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.