Bildirim
Ygs Fen sorularim yardim edin
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
İlk soruda 2 katına çıktığını düşün yani her biri kenarları kadar uzamış.
a=c>b , E olur.
Kromozom ağırlıklarını bilmem de X kromozomu Y den daha büyüktür bu yüzden 1>2>3>4 oluyor sanırım. -
1. Soruda uzunluk dediği için ilk uzunluğun fazla olduğu yer daha fazla uzar.
2. Soruda hiçbir fikrim yok. Ama X Y'den daha ağırdır gibi bir yorum getirilebilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
x kromozomu y kromozomundan daha uzun belki ondan dolayı daha ağır olabilir emin değilim. -
X kromozomu Y kromozomundan daha ağırdır. Nedeni ise daha çok gen bu da molekül düzeyinde ağırlığın fazla olduğu anlamına gelir. Gen fazla demek yanlış olur aslında uzunlukla, paralel diyelim daha doğru olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epratikulum -- 19 Mart 2014; 16:01:40 > -
y kromozomu sadece erkek cinsiyetiyle ilgili genleri taşır x kromozomu ise çok daha fazla fizyolojik gen taşır bu sebeple x kromozomu y kromozomundan daha ağırdır.. -
Hepinize tesekkur ederim
Etnoik asit sorusu için etanoik asit hidrokarbon değil
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Tesekkur ederim dostum
4. Soru da bak dostum solunum merkezini Co2 uyarir hic bir zman 02 uyarmaz o yuzden co2 verilir solunum merkezi uyarilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi witcher_king -- 19 Mart 2014; 18:41:28 >
Tesekkur ederim dostum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X