Şimdi Ara

YGS FEN NASIL HALLEDILIR YARARLI KONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler forumda veya cevrenizde benim gibi insanlar vardir toplam 105 net yapip da fen neti 10 15 gelenler sız feni nasil calisiyorsunuz fizigi kimyayi biyolojiyi anlatir misiniz herkese yarari olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• UP
  • hocam kimya ve biyoloji hakkinda bişey diyemem ezberle çöz ama fizikte yorum yapmayı öğren diyebilirim sadece. Çünki direk konuyu çalışıp sorusunu çözemezsin ben ozellikle fizik ve matematikte formullerin geldigi yerlerin mantigini anlamaya calisiyorum bu sekilde ezber de kalici oluyor. Mesela kaldirma kuvvetinde su tasirmali kaplarda formul degil de tek tek duruma gore bak bunda ne olur bu neden agirligindan as su tasiriyor vs cunki sorularda sana bu sorulcak yorum hep

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matheson -- 17 Eylül 2017; 13:36:14 >
  • up baska alternatıfı olan var mı
  • Çalış

• Matematik netin nasıl

• Hocam belki de güzel bir örnek olurum senin için 100 netleri gecemezken 10 15 civarı fen netim vardı baya sinirleniyodum hedefime ulasamazdim böyle büyük bi eksik var bişey yapmam lazım bu kadar sıkıntı varsa dedim. YGS fen e en baştan başladım konu ayırt etmeden ilk gün fiziğin ilk konusunu ayrıntısına kadar çalışıp notlar aldım sonra testleri bitirdim (fiziğin doğası olsa bile) fizik ilk konu kimya ilk biyoloji ilk sonra ikincilere geçiyorsun falan ygs fen adına bir not defterim olustu böyle yaparken otobüste boş zamanlarda okuyup tekrar ederdim zamanla net arttı sınava kadar 35 üstüne kadar geldim normal netim de artık 140 hatta 150 oluyordu arada sınavda da 33 fen 130 genel yapıp 10k oldum.

İnanırsan her şey senin elinde yapabilirsin, bu zorlu yolculukta başarılar dilerim çalıştıgina değecek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT Fizik En Kolay Konular
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.