Şimdi Ara

YGS Fen Konuları Değişiyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ygs biyoloji konu anlatım için palmenin 9.sinif kitabini alcaktim ama satıcı, kitaplarin daha gelmediğini, 9.sinif konularinin degistigini söyledi. Ben de ygs konu anlatimi da almadim.
    Hazır konu acilmisken, ygsde hedefi fenden 25+ olan birisi icin hangi kitaplari onerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu sene başlayacak olan 9.sınıflarda müfredat değişiyor.Mesela trigonometriyi falan 11.sınıfta görecekler.Onu söylemek istemiştir.Konular aynı kalır.
  • Palme,benden sonraki arkadaşlarında diyeceği üzere biyoloji alanında en sağlam kaynaklardan biri,gerek soru bankası gerek konu anlatımı.9. sınıf müfredatı ne oldu bilmiyorum fakat "yeni" 9. sınıf müfredatı bizi ilgilendirmiyor,biz gördüğümüz konulardan gireceğiz,ama yeni basım kitaplar gelmemiştir henüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Euphemia

Palme,benden sonraki arkadaşlarında diyeceği üzere biyoloji alanında en sağlam kaynaklardan biri,gerek soru bankası gerek konu anlatımı.9. sınıf müfredatı ne oldu bilmiyorum fakat "yeni" 9. sınıf müfredatı bizi ilgilendirmiyor,biz gördüğümüz konulardan gireceğiz,ama yeni basım kitaplar gelmemiştir henüz.

Ygs konu anlatimlisi nasıl peki? Kimyasina baktim da cok inceydi, yuzeysel geldi gözüme.

• komedi adamsın vallahi
  • seni 9.sınıf zannetti :D Sen sınav icin eski mufredatı iste.

• palme kimya
    palme-fem-birey biyoloji
    palme fizik a-b kitabı ve tek kalın kitabı vardı mükemmeller.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocana

palme kimya
    palme-fem-birey biyoloji

soru bankalari di mi hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: RoaR

quote:

palme kimya
    palme-fem-birey biyoloji

Hocam Tm isen bunlara bulaşma ağır gelebilir.(Palme-fem fizik ve biyoloji)

Ygs konu anlatım için biyoloji ve kimya simetri yeter sana.
  • quote:

quote:

palme kimya
    palme-fem-birey biyoloji

evet. 25+ dediğinden sayısal olduğunu varsayıyorum tabii. gerçi fark etmez 25+ için her türlü ortalama üstü kitap alman lazım.
  • konu anlatımda fizikte sözel anlatımları arttıracaklar bence.
    bekleyin..
  • quote:

quote:

quote:

palme kimya
    palme-fem-birey biyoloji

evet. 25+ dediğinden sayısal olduğunu varsayıyorum tabii. gerçi fark etmez 25+ için her türlü ortalama üstü kitap alman lazım.

Tmciyim hocam.Kimyada iyiyim.Biyolojiyi de iyi bir çalışmayla yapardim lisede.lise 3 te tm ye gecmistim, fizik de iyi degildim.

• palmenin biyolojisine güven kimyasıda iyidir,organik kimya çalışacaksan gözün kapalı alabilirsin.Fakat tavsiyem yeni dönem kitaplarını bekle,birşeylerin değişeceği kesin en azından soru şekilleri
  • fizikte konu öğrenmen lazım kitapla bir yere kadar. ama temel oluşturduktan sonra palme fizik a-b en ince soruları bile barındırır seni işlemle zorlamaz güzeldir. ayrıca en son eksen 9-10-11. sınıf kitapları var fizikten incecikler. onlardan baştan sona tekrar yapabilirsin. ben mekanikte kötüydüm ve eksen çözünce güvenim yerine geldi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.