Şimdi Ara

YGS Fen için açacağım son başlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler iş güç halledildi. Artık ufaktan Fen'e adım atmanın vakti geldi diye düşündüm.

Kimya

Kimya için iki alternatif buldum. İkisi arasında tercih yaparsanız sevinirim. Bide günde 2 saat çalışacağımı varsayarsak kaç günde biter? Öyle "tamam çalıştık, şimdi denemelerde en az 6-7 net yaparım" diye bir şey var mı yoksa matematikte coğrafyada olduğu gibi çeşit çeşit sorular mı çözmemiz gerek?

Güvender YGS Kimya Konu Anlatımlı: Valla çok övüyorlardı bilmiyorum fikriniz ne olur gereksiz ayrıntı mı var?
    Karekök MPS Kimya: Bunda ise 4 tane kitap var ama 4'ü de YGS ile mi alakalı, kullananlar aydınlatırsa sevinirim.

Fizik

Fizik için kitap falan bulaşmayı düşünmüyorum. Zaten FEM'in fizikçisi gayet iyi anlatıyor, soru çözümlerinin çoğunu da o yapıyor o yüzden denemeden denemeye çözeceğim onun dışında bir şey yapmıcam. Bilmiyorum ne kadar doğru?

• Hocam TM olarak kimya yapabiliyorum fizikten 2 soru biyolojiden 3 soru yapıyorum ben kimyadan simetri cozdum bence güzel bir kitaptı en düşük 13net yaptım fenden denemelerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ygs netlerin ne durumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: MariJuann

Hocam TM olarak kimya yapabiliyorum fizikten 2 soru biyolojiden 3 soru yapıyorum ben kimyadan simetri cozdum bence güzel bir kitaptı en düşük 13net yaptım fenden denemelerde

Ben de denedim geçenlerde, kimyayı yapamadım bilgim olmadığı için ama 8 fen sorusu çözdüm 7 si doğru geldi. Tamamen yorumla mantıkla çözdüm. Sonradan öğrendim ki zaten fizik sorularının çoğunluğu öyle çözülüyormuş Ama çok büyük beklentim yok, 10 tane yapsam kafidir. Aslında dershaneden beyaz kitapları dağıtıyorlar Fem'in. Gidip istesem ondan çalışsam bi fikrin var mı?

Edit: kitap derken kimyadan bahsediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pirumar -- 24 Ocak 2016; 1:30:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: svshatay26

Hocam ygs netlerin ne durumda

Çok şükür iyi hocam. Tabi değişiyor. 95-105 aralığında gidip geliyoruz. Senin nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pirumar

Beyler iş güç halledildi. Artık ufaktan Fen'e adım atmanın vakti geldi diye düşündüm.

Kimya

Kimya için iki alternatif buldum. İkisi arasında tercih yaparsanız sevinirim. Bide günde 2 saat çalışacağımı varsayarsak kaç günde biter? Öyle "tamam çalıştık, şimdi denemelerde en az 6-7 net yaparım" diye bir şey var mı yoksa matematikte coğrafyada olduğu gibi çeşit çeşit sorular mı çözmemiz gerek?

Güvender YGS Kimya Konu Anlatımlı: Valla çok övüyorlardı bilmiyorum fikriniz ne olur gereksiz ayrıntı mı var?
    Karekök MPS Kimya: Bunda ise 4 tane kitap var ama 4'ü de YGS ile mi alakalı, kullananlar aydınlatırsa sevinirim.

Fizik

Fizik için kitap falan bulaşmayı düşünmüyorum. Zaten FEM'in fizikçisi gayet iyi anlatıyor, soru çözümlerinin çoğunu da o yapıyor o yüzden denemeden denemeye çözeceğim onun dışında bir şey yapmıcam. Bilmiyorum ne kadar doğru?

teknofem fizikhttps://www.youtube.com/watch?v=ZZtn6DADXsA&index=38&list=PLmtqNGwqGx4eI04O-FzuXUni5c0qPmRB3 kendi sitelerindekiyle youtubedeki aynı değil mi?

• Ygs kimya gerçekten basit yapılabilir 1hafta çalışmayla 10 net kesin cikartisin hocam dediğim gibi biyolojide bazı basit konular var ekoloji gibi konulardanda 3 net falan kısacası fenden 15 net yapmak cok zor bu iş değil ben mat 2 ve edebiyat da ilerledim baya o yüzden fen çalışma imkanim oldu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eşit ağırlıktan sakın ama sakın bulaşma , ben çok araştırdım deneme yaptık aman diyim bulaşma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ygs kimya gerçekten basit yapılabilir 1hafta çalışmayla 10 net kesin cikartisin hocam dediğim gibi biyolojide bazı basit konular var ekoloji gibi konulardanda 3 net falan kısacası fenden 15 net yapmak cok zor bu iş değil ben mat 2 ve edebiyat da ilerledim baya o yüzden fen çalışma imkanim oldu

Oooh eyvallah hocam moral depoladın. Temelin var mıydı peki?
    Benim bi tek şu ortaokuldan kalma hani yapıyorduk ya 2 8 diye elektronları sıralıyorduk onlar aklımda kalmış tabi buna temel denilirse
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edebiyat uzmanı

Eşit ağırlıktan sakın ama sakın bulaşma , ben çok araştırdım deneme yaptık aman diyim bulaşma

Neye bulaşmayayım anlamadım
  • Fene bakacağın süreyle Türkçe de çelişkili olduğun sorulara , matematik yapamadığın sorulara , felsefede yapamadığın sorulara bakıp yaptığını varsayalım , 2-3 Türkçe yapsan 9 Fen demek . 2-3 mat yapsan 6 Fen demek . 1-2 sos yapsan 4 Fen demek . Cidden yapamadığın sorulara yoğunlaşınca yapılıyor , ben kimya fizik simetri aldım ama inan çalışmayacam , Türkçe ve matı tam anlamıyla çözecem . Hele hele Türkçe 1 saatte 1.10 saatte falan çözülürse fulle yakın yapılabilir bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedude15 -- 24 Ocak 2016; 1:39:06 >
  • Yok hocam temelim aynıyiz periyodik tabloyu kimyacimiz çok iyi sokmuştu kafamiza bir onu biliyordum başlamadan önce gerçekten bir eşit ağırlık fenden çok rahat 15 net çıkartır hocam genel bilgi yorumlama ve az bir kimya çalışmasıyla başarılar iyi çalışmalar

• Eşit ağırlıksan Fen çözmeye uğraşma hocam Cidde'n yukarda dediğimi yap çok kara geçersin

• quote:

Orijinalden alıntı: Edebiyat uzmanı

Eşit ağırlıksan Fen çözmeye uğraşma hocam Cidde'n yukarda dediğimi yap çok kara geçersin

Peki
  • quote:

Yok hocam temelim aynıyiz periyodik tabloyu kimyacimiz çok iyi sokmuştu kafamiza bir onu biliyordum başlamadan önce gerçekten bir eşit ağırlık fenden çok rahat 15 net çıkartır hocam genel bilgi yorumlama ve az bir kimya çalışmasıyla başarılar iyi çalışmalar

Eyvallah hocam teşekkür ettim, sana da başarılar
  • Kardeşim bence de uğraşma.Benim az çok temel var bir 20 tane filan çözebiliyorum denemelerde. Bir de bir arkadaş var ona anlattırıyorum birazcık bazen.
    Fakat şöyle bir durum var:İnan getirisi çok çok çok az.Buna ayrılacak zaman farklı bir derse ayrılabilir derim.
    Tabi ki karar senin.
    Büyük düşün.
  • çalış hocam kimyaya temelsizde 1 haftada biter o simetriden çalışsan en az 8 net getirisi olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: svshatay26

Kardeşim bence de uğraşma.Benim az çok temel var bir 20 tane filan çözebiliyorum denemelerde. Bir de bir arkadaş var ona anlattırıyorum birazcık bazen.
    Fakat şöyle bir durum var:İnan getirisi çok çok çok az.Buna ayrılacak zaman farklı bir derse ayrılabilir derim.
    Tabi ki karar senin.
    Büyük düşün.

Elbet de anlıyorum ama ben işimi kusursuz yapma taraftarıyım.
    Sene sonunda 3-4 puanla istediğim yeri kaçırıp "keşke" dememek için uğraşıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IntZTü

çalış hocam kimyaya temelsizde 1 haftada biter o simetriden çalışsan en az 8 net getirisi olur :)

Ooo nasılsın hocam nasıl gidiyor denemeler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pirumar

quote:

Orijinalden alıntı: IntZTü

çalış hocam kimyaya temelsizde 1 haftada biter o simetriden çalışsan en az 8 net getirisi olur :)

Ooo nasılsın hocam nasıl gidiyor denemeler

iyiler hocam hızlılar
    senden ne haber :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.