Şimdi Ara

YGS FEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir kere daha konu açmıştım hiçbir cevap gelmeyince bende uplamadım. Ben memurluk için uğraşıyorum açıktan alımlarla. Fakat olmazsa YGS-LYS'ye girip Oturduğum yer elektrik elektronik mühendisliği okuyacağım.
    Matematiğim felan iyidir ondan sıkıntı yok fakat fen hiç çalışmadım Ygs fenden 10 12 Net civarı yapmam mümkünmü? Neler yapmam bunun için hangi konulara çalışayım Lütfen yardım edin...

• quote:

Orijinalden alıntı: Üstadkalem

Arkadaşlar bir kere daha konu açmıştım hiçbir cevap gelmeyince bende uplamadım. Ben memurluk için uğraşıyorum açıktan alımlarla. Fakat olmazsa YGS-LYS'ye girip Oturduğum yer elektrik elektronik mühendisliği okuyacağım.
    Matematiğim felan iyidir ondan sıkıntı yok fakat fen hiç çalışmadım Ygs fenden 10 12 Net civarı yapmam mümkünmü? Neler yapmam bunun için hangi konulara çalışayım Lütfen yardım edin...

fiziğe hiç bulaşma.sadece kimya çalış.bir de biyolojide ilk 5-6 konuyu çalış tamamdır.rahatlıkla 15 tane filan yaparsın.bu dediklerimi sıkı bir çalışmayla 15-20 günde rahat bitirirsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: onuryum

quote:

Orijinalden alıntı: Üstadkalem

Arkadaşlar bir kere daha konu açmıştım hiçbir cevap gelmeyince bende uplamadım. Ben memurluk için uğraşıyorum açıktan alımlarla. Fakat olmazsa YGS-LYS'ye girip Oturduğum yer elektrik elektronik mühendisliği okuyacağım.

fiziğe hiç bulaşma.sadece kimya çalış.bir de biyolojide ilk 5-6 konuyu çalış tamamdır.rahatlıkla 15 tane filan yaparsın.bu dediklerimi sıkı bir çalışmayla 15-20 günde rahat bitirirsin...

Anladım kardeşim sagolasın. Peki Ygs ayağını geçince Lys'De FKB'de 6'şar net yapma imkanım varmı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT FEN FULLEMEK
    5 yıl önce açıldı
    AYT FEN
    3 yıl önce açıldı
    Tyt Ayt matematik netleri
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.