Şimdi Ara

YGS E GİRENLERE YARIN OKULLAR TATİL Mİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YGS E GİRENLERE YARIN OKULLAR TATİL Mİ ?

• Bana tatil, gitmiyorum okula falan yarın. Arkadaşlar gidiyorlar ama tatil falan diyen yok.
  • Salı günü 2. sınavlarımız başlıyo ve hiç bu senenin konularını hatırlamıyorum. .ıçıp sıvarım artık duvarları.
  • bende gitmicem yarın ama salı gidicem. tatil falanda değil. resmi bi açılama yapılmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: holyjohn

Salı günü 2. sınavlarımız başlıyo ve hiç bu senenin konularını hatırlamıyorum. .ıçıp sıvarım artık duvarları.

Bizim de başlıyor da kimin umrunda tek düşündüğüm LYS'de iyi bir şeyler yapıp YGS'de yaptığım salaklıkları yapmadan yine YGS'nin puan eksiklerini kapatmak. Bu saatten sonra ben okul sınavına falan çalışamam hiç zamanında zaten bir sürü zamanımı yedi bir işe de yaramıyor.
  • Ah ulan bi heyet raporu alamadık. Daha 1 ay okul var
  • Yarın gitmeyen var mı başka? Gitmeyin ne yapacaksınız? Bizim yarın sınav da olabilir de dediğim gibi umrumda değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Afedersiniz ama gitmeyipte ne yapacaksınız :)
    Dersaneye gidip cevpalarınızı mı kontrol edeceksiniz, ki 10 saattir yaptığınız birşey şey. Evde kalıp sınav tribi mi yoksa
  • Bende gitmiyorum yarın..Öğleden sonra gidicem..Öğleden önce sınavı konuşurlar çekemem..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quentin Costa

Afedersiniz ama gitmeyipte ne yapacaksınız :)
    Dersaneye gidip cevpalarınızı mı kontrol edeceksiniz, ki 10 saattir yaptığınız birşey şey. Evde kalıp sınav tribi mi yoksa

Evet onun gibi bir şey de var ama dinlenmem lazım dün gece uyuyamadım, sabah erken kalkıldı zaten, kaç saatlik yol, sınav heyecanı vs. şu an boşlukta gibiyim.

@Bittesitzensiesich

Aynen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ettunc -- 12 Nisan 2010; 0:16:06 >
  • Ben de gitmedim çünkü ruhen ve bedenen çöktüm.Sınavdan çıktığımda Türkçe zordu dedim ama eve gelip yapamadığım o kolay soruları görünce çıldırdım 0 yanlışla bitirebilirdim Türkçeyi ama tam tersi oldu.Neyse bence sınav çok kolaydı ama geleceğimi kendi ellerimle yıktım.Hemen üniye girmek varken 1 senem kayboldu :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quentin Costa

Afedersiniz ama gitmeyipte ne yapacaksınız :)

Ben lyse kasmaya başladımMalum bu ygsde aldığımız puanları düzeltmek için bayağı çalışmak lazım
  • hee tatil gidin yatın bakalım paso yatalım millet olarak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.