Şimdi Ara

YGS den kötü yapıpta LYS sayesinde hukuk kazanan var mı? varsa bekliyoruz (tanıdık veya kendisi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
2.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öneri ve görüş alıcaktım büyük ihtimal 350 puan civarı gelicek okul puanım 60 üzerinden 45, geometrim çok iyi ama bu sınavda adam gibi geometri gelmedi neyse, lysde :

Matematik : 30
    Geometri : 25
    Edebiyat : 45
    coğrafya : 20

yapsam Türkiyenin en düşük puanlı hukuku dahi olsa gidebilirmiyim ?

• mat 2 45 yaparsan gidersin yada en az 40 yaparsan bir şansın olur
  • Moralini yükseltmek istemem ama geçen sen arkadaşım ;

Ygs 5 Türkiye 85.000'inci oldu

Lys Tm Hukuk puanında ( artık her neyse ) Türkiye 2.300'cüsü oldu şuan ankara hukuğa gidiyor netleri mat 2 lys 46 geometri 27 türkçe edebiyat 51 sosyal 22 falandı sanırım tam hatırlamıyorum yani ful'e yakın çıkardı adam nerdeyse derece yapcaktı

Sen Mat 2 42

Cografya 21

Edebiyat 48

Geometri 22 yap gelmezse hukuk okulu bırakırım ..
  • hukuk değilde fizyoterapist ve elektrik elektronik mühendisliği kazananları biliyorum
  • @Dempsey10 mat-2 de polinom bile bilmiyorum düşün halimi 2 ayda inş mat-2 yi halldedbileceğim kadar halledicem, ama geometriyi fulleyip arayı kapatabilirim o konuda kendime güveniyorum

@cleric03 valla hocam 2 ay boyunca elimden geleni yapıcam saol yazdıkların için
  • quote:

Orijinalden alıntı: visoela

@Dempsey10 mat-2 de polinom bile bilmiyorum düşün halimi 2 ayda inş mat-2 yi halldedbileceğim kadar halledicem, ama geometriyi fulleyip arayı kapatabilirim o konuda kendime güveniyorum

@cleric03 valla hocam 2 ay boyunca elimden geleni yapıcam saol yazdıkların için

kardeş hukuk için lys geo yüzde 7 etkiliyor diye biliyorum.lys mat yüzde 18 falan o yüzden bence geo yerine matemaatik i iyice halletmeye bak . yanlısım da olabilir bi araştır en azından hangi ders yüzde kaç etkiliyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.