Bildirim
ygs den 40 net yapmak (ciddi)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
76 okuma 0 cevap arkadaşlar lütfen cevap yazın -
ben bir dershanede mat-geo öğretmeni olarak görev yapıyorum 12 olup neti 40 olan var eğer yazı iyi değerlendirip seneye bol bol deneme çözersen netlerin çok çok artar merak etme -
quote:
Orijinalden alıntı: HAYATist
ben bir dershanede mat-geo öğretmeni olarak görev yapıyorum 12 olup neti 40 olan var eğer yazı iyi değerlendirip seneye bol bol deneme çözersen netlerin çok çok artar merak etme
hocam ben mezunum 55 65 yapiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: aintmybtch
quote:
ben bir dershanede mat-geo öğretmeni olarak görev yapıyorum 12 olup neti 40 olan var eğer yazı iyi değerlendirip seneye bol bol deneme çözersen netlerin çok çok artar merak etme
sana da başarışar ne diyeyim bilemedim :) -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: aintmybtch
quote:
sana da başarışar ne diyeyim bilemedim :)
valla hocam sevmiyorum ders calismayi ama hayirlisi bakalim ins olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Daha erken hacı rahat ol
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
hocam saolun bu arada matematik denemelerinden mi alıyim yoksa genel mi alıp çöziyim yorumunuz için teşekkürler -
bol bol deneme çöz seneye için diyorum bu yaz ise konu eksikliklerini tamamla seneye pek sıkışmazsın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X