Bildirim
Ygs'de yanınızda neler bulunduracaksınız ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
3 kalem 1 silgi 0.5 ve 0.7 uç bu kadar -
2 kurşun kalem
silgi,kalemtraş
0,7 uç kutusu ;bu geometri sorularında uzunluk soruları için -
quote:
Orijinalden alıntı: Börte Çene
2 kurşun kalem
silgi,kalemtraş
0,7 uç kutusu ;bu geometri sorularında uzunluk soruları için
aynen.. oranlı geliyor sorular -
Ekipmanım
0.5 Rotring Rapid ve pentel ucu
0.7 Grip 2011 ve tombow ucu
Siyah Faber PVCfree
Beyaz Faber Dustfree
TCDD köstekli cep saati =D
Birkaç da antep fıstığı, badem olabilir. Su pek kullanmıyorum fakat bulunsun diye alırım. Yanıma çok şey alırsam gereksiz heyecanlanırım, minimum araç gereçler bunlar.
Sayfa yapısını bilmiyorum, o yüzden çeşit çeşit götürüyorum. Biraz da kalem silgi delisiyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi holyjohn -- 10 Nisan 2010; 1:03:00 > -
Merak etmeyin, ÖSYM kaliteli kitapçık kullanıyor. Şu Zaman denemelerinin sayfaları gibi. Boşluklar da bol.
-
uyuyamıyorum ya umarım yarın gece uyuyabilirim.
2 tane uçlu kalem alcam yanıma biri 0,5 diğeri 0,7. ve tabi ki uçları. bide kurşun kalem alırım cart cart ses yapanından. :)
sonra 2 tane silgi.
saati de unutmayalım.
ek olarak fotoğraf götürmemiz gerekiyor mu? geçen sene yoktu böyle bişey en azından ben götürmemiştim sorun da çıkmadı. -
2 Uçlu Kalem, ikisininde aynı anda bozulmasını hesaba katarak bir de kurşun kalem. Silgi, Su, 2 tane Hobby. -
quote:
2 kurşun kalem
silgi,kalemtraş
Bu gerçek mi ya? -
2 mekanik kalem 2 silgi elektronik saat 0.7 uç bir de kuruyemişçiden aldığım enerji karışımı bir de su.
-
2 uçlu kalem, 1 kurşun kalem, silgi, uç, bir kaç tane şeker ve su. -
2 uçlu kalem, 1 kurşun kalem, silgi, uç, su, fotoğraf, kimlik, sınav giriş belgesi. -
2kalem
1silgi
1su
1peçete
Sınava giriş belgesi -
Giriş Belgesi
Nüfus cüzdanı -
uç kutusu ve oran falan demişsiniz arkadaşlar onu nası yapacaksınız? uç kutusuna cetvel falanmı çiziyorsunuz? -
quote:
Orijinalden alıntı: AC DC
quote:
2 kurşun kalem
silgi,kalemtraş
Bu gerçek mi ya?
deneme sınavlarında işe yaradı
zaten oranlar birbirine çok yakın oluyor
ya da kökü karıştırıyorlar
-
Faber'in 8B kurşun kalemini aldım pastel boya mübarek.. Kullanmam büyük olasılıkla ama dursun zararı yok. -
0.9 x 1.8 sınav kalemi
rotring rapid 0.7
eski rotring
uç
İki tane silgi
Saat
Su
veeee Browni İstense -
quote:
Orijinalden alıntı: m.ali20
0.9 x 1.8 sınav kalemi
rotring rapid 0.7
eski rotring
uç
İki tane silgi
Saat
Su
veeee Browni İstense
O sınav kalemini kullanma arkadaşım bence. Optik kodlama için berbat bir kalem, yuvarlak çizemiyorum onunla. Gerek yok, 0.7 daha iyi görür işini :) Sen bilirsin yine de. -
bütün yıl boyunca kullandıgım 0.7 uçlu kalemimi götürecegim birde silgi.. sınav kalemide aldım ama zannetmiyorum onu kullanacagımı kalemim yeter.. birde su ve sakız.. normal denemeye nasıl giriyorsam öyle gidecegim..
Benzer içerikler
- aşırı doymuş çözelti nedir
- en iyi silgi
- deniz ulaştırma işletme mühendisliği maaş
- bh3 polar mı apolar mı
- hcl iyonik mi
- telegram indirim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X