Şimdi Ara

YGS'de sıkıntım mat1, yüksek de hedefliyorum, kaynak tavsiyesinde bulunabilir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Şu ana kadar genel olarak LYS çalıştım, YGS olarak da türkçe tamam (feni LYS'den bitirdim). Sosyale daha sonra çalışacağım ama şu an mat1'imin sorunlu olduğunu fark ediyorum yavaş yavaş. Normal zorluktaki sınavlarda 32 üstü geliyor genelde ama özdebirde ve FEM'in 6'lı YGS denemelerinde matematik çok kötü oldu. Elimde şu an karekök YGS mat soru bankası var ama çözüyorum da fayda etmiyor sanırım. Mezun olduğum için geçen seneden problemler için pratiğim var ama modüler aritmetik ya da bilgi gerektiren fonskiyon soruları (örn A kümesinden B kümesine kaç birebir fonksiyon tanımlanabilir) çözerken takılıyorum. Ne önerirsiniz? Hedef YGS'de 36 net, geçen sene 30-0 yapmıştım. Bölüm denemesi alsam da oradan yapamadıklarımı özel ders falan alıp da sorsam iyi olur mu sizce? Karekök hakkındaki görüşleriniz nelerdir? (mat1 derken geometri kısmını demiyorum, o da iyi değil ama geometri çalışıyorum zaten bu aralar düzelecek gibi o, sadece mat1 kısmından bahsediyorum)

• Simetri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • matematik denemesi al çöz derim zaten iyi yapıyormuşsun kitap alıcaksanda bir konudan bir test bitir diğerine geç yoksa kitaptan sıkılırsın böyle daha fazla verim alırısın
  • Karekökü hakkıyla bitirfullersin bile

• Karekok diyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karekökün LYS'si çok güzel fakat YGS kitabı aynı derecede değil. Bağıntı fonksiyon sıkıntın varsa Behzat Rasuli hocanın derslerini inceleyebilirsin. Ben de mezunum 19 binden kaldım 2 senenin önceki zaman denemelerini çıktı aldım matematik kısmı gayet güzel. Geçen sene mat 1 konu özetli fem çözmüştüm (en kalitelisi bence). Dediğim gibi videoları izleyip birkaç kaynaktan sadece fonksiyon kısımlarını çözsen faydalı olur diye düşünüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.