Şimdi Ara

YGS Coğrafya Konu Dağılımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar uzatmadan anlatayım,

bu salı dershanede sınıf belirleme sınavı var ve ben bir üst sınıfa çıkmak istiyorum. Bunun içinde bulunduğum netten bi 20 net yukarıya çıkmam gerekiyor.

En fazla yanlış yaptığım bölüm Sosyal bölümü. Tarih ve Felsefeye çalıştım ancak Coğrafya kaldı. Salı'ya kadar hangi konulara çalışırsam en fazla net arttırırım? Yani en çok ve kesin çıkar dediğiniz hangi konular var. Teşekkürler şimdiden.

• Acil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smart141

Merhaba arkadaşlar uzatmadan anlatayım,

bu salı dershanede sınıf belirleme sınavı var ve ben bir üst sınıfa çıkmak istiyorum. Bunun içinde bulunduğum netten bi 20 net yukarıya çıkmam gerekiyor.

En fazla yanlış yaptığım bölüm Sosyal bölümü. Tarih ve Felsefeye çalıştım ancak Coğrafya kaldı. Salı'ya kadar hangi konulara çalışırsam en fazla net arttırırım? Yani en çok ve kesin çıkar dediğiniz hangi konular var. Teşekkürler şimdiden.

harita bilgisine çalış zaten pek bi şey yok ölçek hesaplama falan onu öğren 1 tane çıkar belki,daha sonra rüzgarlarda yön sorabiliyolar((kuzey yarım küre,güney yarım küre) ben cok karsılasıyorum acıkcası testlerde,yorum falan da çıkar onları yaparsın,gölge boyları ne zaman kısalır ne zaman uzar gölge boyları her zaman için önemli,dünyanın şeklinin sonuçlarını,günlük ve yıllık hareketini oku aklında kalır bir şeyler,zaten geriye ekonomik faaliyet falan kalıyo onlarda genelde yoruma dayanıyo,bi de iklim türleri var tabi hepsine az biraz bak en azından bu sınavı atlatırsın sonra baştan düzenli çalışırsın başarılar kolay gelsin :)

• Eyvallah.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    biyoloji ve coğrafya sorunsalı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.